30.10.2009

NÅ KAN DU BESTILLE HEKLEPRODUKTER HOS MEG

Bestillingene strømmer inn på tøfler, veldig moro! : ) De finner du i mitt forrige innlegg.

Her kan dere se eksempler på det jeg lager ( produktene på bildene er ikke til salgs). Ønsker du å bestille noe, kan du legge igjen en kommentar eller sende en mail. For alle produktene bestemmer du selv farge og evt. størrelse. Priser finner du over bildene. Porto kommer i tillegg.

♥ Heklet sjal med frynser:
300 kr






♥ Baggy heklelue med blomst:
350 kr












♥ Pulsvarmere:
200 kr







♥ Tøfler med blomst, knapp og rem:
250 kr














Ønsker du å bestille hekleprodukter hos meg, eller har du spørsmål, skriv en kommentar eller send meg en mail:


Ha en flott dag alle sammen! ♥




29.10.2009

ØNSKER DU Å KJØPE HEKLA TØFLER?

Jeg har fått noen forespørsler på om jeg selger tøflene jeg hekler. Det gjør jeg såklart! Veldig koselig at noen vil kjøpe det jeg lager! : )

Jeg tar fra 200 kr pr. par+ porto.

Det er ulike varianter å velge mellom:

Tøfler med blomst- uten rem 200 kr:






Tøfler med knapp og rem 220 kr:






Tøfler med blomst, knapp og rem 250 kr:








Farger på tøffel og evt. blomst bestemmer du selv. Du kan velge mellom størrelsen 37/ 38 og 39/ 40. Jeg hekler tøflene i ullgarn, dersom ikke annet er ønskelig. Legg igjen en kommentar her eller send meg en mail med bestilling, så blir tøflene sendt avgårde så fort det lar seg gjøre.

Mailadr. min er:



26.10.2009

PULSVARMERE

Jeg kom over en fin hekleoppskrift på pulsvarmere på Drops sine nettsider. Veldig enkel og ganske rask å bli ferdig med. I oppskriften skal man bruke flere forskjellige farger og lage striper, men jeg valgte å hekle de ensfarget, mer brukervennlig da synes jeg. Nå har det blitt noen stykker, kanskje en ide til julegaver? Vi får se : )






Jeg har brukt ulikt ullgarn på pulsvarmerne. Disse er heklet i litt tykk merinoull, utrolig myk! Disse svarte er favorittene! : )






Jeg har heklet med nål nr. 5 på alle sammen. Disse turkise ble litt i største laget, fordi garnet var så tykt. De kan nesten brukes til en liten vott. : )







På tide å få brukt opp litt gråmelert raggsokkegarn!






Til slutt et par i en VARM farge til gråe og kalde dager! Takk til alle som legger igjen så hyggelige kommentarer, det setter jeg pris på! : )

Ha en fortsatt fin uke alle sammen! : )

PS! Jeg skal bestille meg egne merker/ bånd til produktene jeg lager her. Sliter med å finne ut hva som skal stå på, har lyst til å ha med navnet mitt på en eller annen måte, men Hilde blir for kjedelig. Tips tas imot med stor takk!

Fikk tips til lappene av Oda Anna, som har noen kjempesøte lapper på sine produkter! Takk for tipset! : )

Nå er det sovetid, for lengst, her! : )


24.10.2009

ULLSOKKER MED HEKLENÅL+ DEILIGE KOSETØFLER

Det har blitt noen hekletøfler den siste tiden, men hvorfor ikke hekle sokker også? Var spent på resultatet, oppskriften er egenkomponert. Barnesokkene ble brukbare, så da var det bare å prøve seg på voksensokker. Det gikk faktisk bra det også, og det går MYE fortere enn med ørten strikkepinner. ; )
Her ser dere resultatet, gode og varme sokker i en av mine yndlingsfarger, TURKIS! : )








Jeg har brukt litt tykt ullgarn og heklet med nål nr.5. Jeg tar utgangspunkt i tøffeloppskrift, og hekler sokken videre derfra. Det blir flere av disse, de var kjempegode! : )

Tøffelbestillinger har jeg også fått, så det har blitt noen flere kosetøfler også:





Ett par i lyslilla, med heklet blomst som pynt. Tøflene sitter godt på foten også uten rem. Jeg har fått forespørsel om oppskriften på mine ulltøfler, og den deler jeg selvfølgelig gjerne! Jeg skal snart få skrevet den ned, har den bare i hodet og hekler litt på sparket. Men oppskrift kommer! : ))





Siste tilskuddet til tøffelproduksjonen er røde med hempe og hvit pynteknapp. Tykt garn på nål nr.5.

Ønsker dere som titter innom ei fortsatt flott helg, husk å stille klokka i natt! : )

22.10.2009

JEG HAR STRIKKET SOKKER FOR FØRSTE GANG!

Endelig hoppet jeg i det og strikket mine første par med sokker! Det er lenge siden jeg har strikket, og sokker har jeg aldri prøvd meg på. Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne strikke sokker til ei lita snelle på 5 år, så da var det bare å hoppe i det! : )
Jeg fant en genial gratis oppskrift på ENKLE SOKKER på pinnsvindesign.no. Der finner du oppskrift på sokker til både barn og voksne, samt andre oppskrifter.

Jeg fulgte ikke oppskriften i forhold til garn og pinner, jeg brukte det jeg hadde liggende. Jeg strikket med diverse ullgarn på pinne nr. 4.
Her er resultatet etter litt knoting med pinnene. Men sokker ble det, til slutt! Og hun jeg strikket for, ville kjøpe alle tre parene, veldig moro når ting faller i smak! : )





Det ble ett par i lilla og ett par i rødt:






Det siste paret heklet jeg etter egen oppskrift. Jeg starter på samme måten som på tøflene i mitt forrige innlegg, men gjorde litt om på den, slik at det til slutt ble en sokk. : ) Heklingen går litt fortere enn strikkingen, og det var moro å lage HEKLESOKKER. Det har jeg ikke prøvd før, men det fungerte faktisk bedre enn forventet! : )





Jeg har heklet i ullgarn på heklenål nr.5. Sokkene fikk til slutt brodert på en hvit blomst som litt jentepynt : )


Sokkene er allerede avlevert til kjøper, og nye er på gang. : )

Ha en skjønn høstkveld, og takk til alle som har lagt igjen koselige kommentarer hos meg i det siste, kjempehyggelig!

18.10.2009

KONG VINTER ER PÅ VEI OG TØFFELPRODUKSJONEN ER GODT IGANG!

Tøfler i deilig, mykt ullgarn er et must på vinteren. Disse hekletøflene er raske å lage, og veldig lette og gode på foten. Link til oppskrift finner du i mitt andre tøffelinnlegg. Oppskriften er gjort om til å pase til ullgarn ( selvkomponert).







Jeg er veldig glad i turkis! Svart og turkis sammen er lekkert spør du meg. Søte knapper pynter opp tøffelen. Disse skal jeg beholde selv : )

Disse tøflene heklet jeg til ei venninne, og hun ble kjempefornøyd, koselig! : )








Flere tøfler er på gang. Hadde vært veldig greit å bli ferdig med noen julegaver allerede nå! : )

Ønsker du å bestille tøfler? Skriv det i kommentarfeltet, og oppgi skonr. og fargeønsker. Jeg selger ett par tøfler for 200 kr+ porto.

Nå er det tid for forberedelser til ny skoleuke. Ha en flott søndag! : )