19.07.2012

Armbånd- dilla ; )


Jeg kom over noen tøffe heklede armbånd på diverse blogger. Kjekt prosjekt som ikke tar så lang tid, og ikke krever så mye tenking. Perfekt for sommer!

Jeg har heklet noen armbånd på gardin- ringer, og noen på metall- ringer. Metall- ringene anbefales. Da blir det litt mer tyngde, og litt mer stødig på håndleddet.




Jeg hekler fastmasker, og bruker bomullsgarn og heklenål nr. 4.






Noen ringer med mønster i, og noen uten.









Armbåndene finner du snart til salgs i min nettbutikk, HER.






Armbåndene festes med knapp og hempe.








Fint heklevær om dagen! Satser på at sommeren er like rundt hjørnet! Kos dere! : D

Klem Hilde


08.07.2012

Fargerikt og mykt elghode+ sommerkake og en skrue løs!


Det lille mini- prosjektet jeg begynte på, i mangel på motivasjon for å feste tråder på mitt svære teppe- prosjekt, resulterte i et svært elghode i ALLE mulige farger! ; ) Nevøen min valgte fargene selv, og jeg plukket fra restlageret.


 



Oppskriften er egenkomponert. Jeg har brukt ullgarn og heklenål nr. 5. Jeg har heklet med halvstaver på hele hodet. På tungen, nesehull, øyne, ører og gevir, har jeg heklet med fastmasker.



 


Det var moro med et prosjekt litt utenom det vanlige, men om det blir flere elghoder er jeg litt usikker på. ; ) Nevøen min ble iallefall fornøyd, og stanget både to- og firbente. ; )

 
Nylig var jeg på en nydelig laksemiddag. DET er sommer det! Og da passet det fint å lage en sommerkake til dessert. Denne gangen ble det ostekake med jordbærgele og norske jordbær. Nam nam! Da får man sommerfølelsen, selv med regn og hutre- temperaturer. ; )





Det ble en deilig sommermiddag! : )

 
" En skrue løs"... Det ble litt feil uttrykk. En skrue mindre er mer treffende. ; )



 

Det er gått 3 måneder siden benbruddet, og denne monster- skruen kunne endelig skrus ut. Ingen behagelig opplevelse, men godt å få overstått. Sykehus gjør meg rett og slett uvel. ; ) Nå er beinet endelig litt mer bevegelig, herlig! : )

Ønsker alle ei finfin sommerhelg med møe sol!!! : )

Avslutter med dikt om UTEDO! ; )


Søt "plakat" jeg fant hos Min stil. : )

Klem Hilde

03.07.2012

Nesten i mål!!! Og mykt elghode!?!


ENDELIG!!! Teppet er ferdig heklet! Det tok sin tid, og en enorm mengde med garn! På de ytterste kantrundene gikk det med ca. 2 garnnøster på en omgang. Teppet blir gedigent! ; )





Nå er det bare festing av tråder som gjenstår. Det utsatte jeg litt. Måtte ha en teppe- pause, og startet på et lite mini- prosjekt så lenge. : )




 
Bailey Fiona har lagt sin elsk på teppet for lengst. Ull er tingen, spsielt store pledd hun kan krype og åle seg rundt i. : )



Over til Mini- prosjektet! : )

Jeg har sett mange heklede elghoder på diverse blogger.




Disse tøffe elghodene er fra bloggen Hvad bier taenker. Jeg har brukt bildene som grunnlag og inspirasjon, men om du ønsker å følge en oppskrift, finner du den gratis på nevnte blogg.

Jeg er i gang med et elghode til min skjønne nevø. Han har allerede bestemt seg for farger, og de fantes i restelageret mitt. Kjekt! : )




Det minner ikke så mye om et elghode så langt, men jeg tror det blir bra til slutt. : )


Jeg hadde ikke trodd det skulle bli tid til så mye håndarbeid nå på sommeren, men med gråvær og regn i dagesvis blir det stadig litt hekling. Får håpe juli har skikkelig sommervarme å by på!!!


Noen andre hunde- eiere som kjenner seg igjen i denne?? : )



Sant og søt! : D

Ønsker deg som titter innom mange flotte sommerdager fremover!

Klem Hilde