29.10.2012

I love your blog!


Jeg har mottatt en veldig hyggelig utmerkelse fra Britts Blogg.
 
Tusen takk! Jeg anbefaler dere et besøk hos denne kreative og spreke damen. Hun har en allsidig blogg, med mye inspirasjon og flotte bilder. : )
 
Utmerkelsen skal videresendes, og reglene er som følger:
 
1. Takke og linke til bloggeren man har fått awarden fra.


2.Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.

3.Kopiere post it lappen og sette den på bloggen.


Jeg har plukket ut fem flotte blogger som jeg besøker jevnlig. Her finner jeg kreative tips, ideer og inspirasjon, spesielt innen håndarbeid.
 
 
 
 
 
 
Håper dere blir med på leken, så vi kan oppdage noen nye blogger her i blogglandia!
 
Ha ei finfin uke! : )
 
Hehe, denne var fin! ; )
 
Klem Hilde


16.10.2012

What comes around goes around

 
Denne søte fortellingen kom jeg over på facebook. Mye sannhet i den! : )
 
En far og hans lille sønn går tur i fjellet...
Plutselig snubler sønnen og får vondt i foten. Han skriker “aaaah”. Overrasket hører han en stemme som kommer fra fjellet: Aaaah! Fylt av nysgjerrighet roper han: Hvem er du? Men det eneste svaret han får er: “Hvem er du”.

Dette gjør ham sint, så han skriker ut: Du er en feiging! Stemmen svarer tilbake: “Du er en feiging”. Han ser på sin far og spør usikkert: “Pappa, hva er det som skjer?”
“Min sønn”, svarer faren rolig, “Følg med nå”. Så roper han: Jeg beundrer deg! Stemmen svarer: “Jeg beundrer deg”. Faren roper nok en gang: Du er fantastisk!, og stemmen svarer: “Du er fantastisk”. Den lille gutten skjønner lite og er fortsatt usikker.

Da forklarer faren: “Folk kaller dette ekko, men egentlig er det et bilde på livet. Livet gir alltid tilbake det du gir ut. Livet er et speilbilde av dine handlinger. Hvis du ønsker mer kjærlighet, gi mer kjærlighet. Hvis du ønsker mer godhet, gi mer godhet. Hvis du vil ha forståelse og respekt, gi forståelse og respekt! Hvis du vil ha positivitet, vær mer positiv! Hvis du vil at folk skal være tålmodig og høflig overfor deg, vær tålmodig og høflig!

Denne regelen gjelder for alle sider av livet. Det gir deg alltid tilbake det du sender ut. Livet ditt er ikke en tilfeldighet, men et resultat av dine egne gjerninger”. ♥
 
 
Her har himmelen åpnet seg, og regnet høøøøøljer! Perfekt strikkevær med andre ord! ; ) Nyt dagen! : )
 
Klem Hilde


14.10.2012

Småplagg til små ører

 
Hjelp, så fort tiden går! Har allerede hatt en uke med høstferie og en arbeidsuke siden sist. Produksjonen går jevnt og trutt her, men bloggingen er litt mer uregelmessig. ; )
 
Jeg har snart strikket ferdig 3 Skappelgensere, men sniker inn noen småplagg innimellom.
 
I høstferien fikk jeg treffe min nyankomne nevø for første gang. En nyyydelig gutt som selvfølgelig smeltet tantehjertet. Han fikk to heklede luer som jeg håper kan holde ham varm utover høsten og vinteren.
 
 
 
En lue med pyntebrem, knapper og øreklaffer. Jeg fant inspirasjon til denne på Ravelry, men lagde min egen oppskrift. Heklet i ull og med heklenål nr. 4.
 
 
 
 
Denne er lyseblå og er heklet med opphøyde staver. Jeg synes det gir en tøff struktur. Jeg har brukt ullgarn, heklenål nr. 4 og egenkomponert oppskrift.
 
Storebror i flokken fikk nytt monsterpannebånd, han har allerede vokst seg ut av de jeg tidligere har heklet til han. Godt det er kommet en lillebror som kan overta dem. : )
 

Hmm, dette bildet snudde seg ved opplasting. Jaja, det får gå. Pannebånd i ull, heklet med halvstaver og fastmasker. Monster er brodert på.
 
 
 
Ny uke, nye muligheter! Kos dere med den og takk for at du kikket innom! : )
 
 
( Glem at det er mandag ; ))
 
Klem Hilde


02.10.2012

Høstferie og strikkeprosjekter


Ahhhh, endelig er den her- HØSTFERIEN! Som lærer kan man ikke skryte på seg verken høy lønn, flust med frynsegoder eller forutsigbare dager. Men et av godene med yrket vårt, er ferier. Litt ekstra tid til å gjøre hyggelige ting. Som å dra til Oslo for å besøke sitt nyankomne tantebarn med familie, shopping, kafeliv, turer med Bailey og håndarbeid såklart!
 
I dag har vi hatt en herlig og forblåst tur langs strendene. Sola skinte faktisk også!
 
 
 
 
 
Jeg har mange prosjekter gående, og bilder kommer etter hvert som de blir ferdige. ; ) Jeg har Skappelgenser X 3 på pinnene. Butikken gikk tom for garn, og mens jeg ventet begynte jeg på en ny, og enda en ny.
 
Jeg har fått garnpakke fra Tyrkia, og moro å få testet dette ut. Jeg bestilte onsdag kveld, og fredag kl. 13 var garnet på døra. Fantastisk! : ) Jeg er veldig fornøyd med garnet, og venter nå på en pakke med alpakka- garn. : ) Bestilling kan gjøres HER.
 
I tillegg har jeg heklet gaver til den nyankomne prinsen. Jeg har enda ikke truffet ham, men nå er det heldigvis like før. : )
 
 
 
God høst(ferie)uke og takk for besøket!
 
 
Klem Hilde