29.03.2010

Englemaskesjal og instruksjonsvideo av englemasker/ kjærlighetsknuter


Endelig er mine første sjal med englemasker ferdige! Har styrt litt med å få det til. Jeg er venstrehendt, og instruksjonene blir derfor omvendt for meg. Men da jeg fant en instruksjonsvideo, var det ikke noe problem! ; )


Så den siste tiden har det gått i englemasker her! Moro å lære og prøve noe nytt. Jeg er allerede i gang med sjal nr. 3. Dette er nemlig masker som gjør at det går fort å hekle sjal! : )


Til dette sjalet har jeg brukt Sima, rent ullgarn, og heklenål nr. 5. Garnet var litt tykt, og derfor har jeg heklet englemaskene litt store.Dette sjalet har fått frynser i annenhver maske langs kantene. Jeg klippet 20 cm lange tråder X 5, og knyttet dem dobbelt.Jeg har brukt instruksjonsvideo  på engelsk, og forklaringer og bilder på Felisis blogg. Da ble det sjal til slutt! : )Til dette sjalet har jeg brukt Alpagarn, som er en blanding av alpakka, akryl og ull.Dette sjalet har fått en pyntebård på begge skråkantene. Jeg har heklet 7 lm og 1 fm i tre omganger. Nede i spissen har jeg heklet 9 lm, slik at det ikke trekker seg sammen.


Produkt nr. 39 og 40 i år.


Ønsker dere alle en solfylt og fin påskeferie!!! : )Klem HildeP.

5 kommentarer:

 1. Dette har jeg tenkt å prøve meg på, for de ser luftige og flotte ut!!

  Ha en flott påskeferie, kos deg masse og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Er innom som snarest for å ønske deg ei riktig god påske - jeg kommer sterkere tilbake senere :o)

  Klem!

  SvarSlett
 3. Jeg kom innom her ved en tilfeldighet.
  Det er en flott blogg med mange fine arbeider. Har helka flere englemaske sjal det er jo så kjekt.Blir jo så utrolig forskjellige etter hvilke garn en bruker. Prøvde med lingarn det ble sommersligt for å si det sånn.
  Ellers er jeg nødt å komentere de utrolig flotte kjolene du viste . Den grå var bare så utrolig flott. Er det vanskeligt ,med "øking og felling" ????????
  Fortsatt god påske.
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 4. Kjempefine sjal!! Dette så fristende ut- tror jeg må prøve dette!
  Klem fra Sissel

  SvarSlett
 5. Hei hei. Så flotte sjal. Har noen slike selv, men det er ikke jeg som har laget de. Får se om jeg tar meg tid til å lære det en dag...
  Ha en fin kveld.
  :) Susanne

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥