10.11.2010

Bok+ blogganbefaling!Hei igjen! Svinger innom for å hilse på. Her har både data og kamera vært lite samarbeidsvillige i det siste, derfor skralt med blogging.Jeg leste nylig ei bok jeg vil anbefale til absolutt alle! Idas dans heter den, og er skrevet av Gunnhild Corwin.


Dette er ei av de beste bøkene jeg noen gang har lest! Boka er en sann historie, og den handler om Ida, som får leukemi som 18- åring. Det er Idas mor som er forfatteren bak boka. Hun skriver så levende, og er utrolig flink til å beskrive følelser og hendelser så man virkelig blir grepet. Det føles som man blir en del av familien og Idas kamp mot leukemien.Jeg blir så imponert og takknemlig for at noen deler sine vanskelige historier for å hjelpe andre. Det er knalltøft gjort, og jeg tror Gunnhild Corwin har hjulpet mange ved å skrive denne boken. Vi får innblikk i hvordan en hel familie takler en så alvorlig krise, vi blir kjent med ulike sykehus og deres måte å behandle pasienter og pårørende på og vi blir godt kjent med alle familiemedlemmene, spesielt Ida og moren selvfølgelig.Dette er en forferdelig sterk og trist historie, men ei bok jeg virkelig anbefaler.Idas mor har i tillegg en blogg hvor hun skriver om mange interessante temaer, og hun tar også imot tips om noen har ønsker til temaer hun kan skrive om.Dette er ei dame jeg virkelig beundrer, og ikke minst hennes tøffe datter! Moren har klart å bruke det vanskeligste hun har opplevd i livet til å hjelpe andre med sin historie.
Her finner du bloggen hennes:
Boka er fra 2005, så et er sikkert mange av dere som kjenner den fra før. Uansett, en anbefaling er virkelig på sin plass. Kanskje også et julegavetips! : )


Ønsker alle en fin ukeslutt! : )


Klem HildeP.

3 kommentarer:

 1. Boka er kjempefin og kjemeptrist, og bloggen til Gunhild Corwin er veldig bra. Jeg er innom den ofte.

  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 2. Hei. og takk for fine ord om Idas Dans, både her og hos meg :)

  SvarSlett
 3. Hei.Tusen takk for tippset om boka.Den har jeg veldig lyst å lese.Har ei på 19 som strever med det samme og har følt seg veldig tilsidesatt på grund av Andreas.Så den må jeg bare lese å gå en tur inn på bloggen hennes.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥