15.08.2011

Hvem er din supersjarmør? Her er min! : )


Vel, min og min. Tror det er flere som lar seg sjarmere av denne karen. Jeg har latt meg sjarmere i årevis! Ikke går det over heller! : ) Derfor var det ekstra moro at de spilte på årets skalldyrfestival her i byen. Jeg satt selvfølgelig benka! ; ))Supersjarmøren heter altså Bjarne Brøndbo og er vokalist i DDE. Noen mener han er harry. Andre mener han er litt i overkant bamsete. Mange har ledd av min lille forelskelse i Bjarne Brøndbo. Jeg bryr meg veldig lite om det. Jeg synes han er supersjarmerende, både på tv og på konserter. : )Hva som gjør ham sjarmerende lurer du kanskje på? Stemmen. Humoren. Han er folkelig. Kjekk. Skaper feststemning. Spiller på mange strenger. Jeg kunne sikkert gjort lista lenger, men stopper her, før noen kommer og legger meg inn! ; )
Noen bilder fra Artistfoto:Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Det skulle vært flere mannfolk som Bjarne Brøndbo! : D

Disse flotte bloggerne får utfordringen om å lage et innlegg til ære for sin egen supersjarmør/ superhelt. ( Tenk deg om, du har nok en du også ; ))
Del gjerne utfordringen videre!

I morgen er min første jobbedag etter ferien, iiiiiik! Gleder meg, men er redd for å forsove meg! Her er døgnet snudd fullstendig på hodet! ; )

Ha ei fin uke alle sammen og takk for koselige kommentarer!!! : D

Klem Hilde

5 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke love jeg tar denne, for jeg er litt treg på slike:O)
  Men enig med deg, Bjarne er bare super!
  Jeg begynner på onsdag, men vet ikke om jeg er helt rede, mest fordi det betyr at høsten er her..
  Ha en god morgendag, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Oi oi denne må jeg tenke litt på.
  Straks klar for min andre jobbe dag, litt tøft å komme igang.
  Kos deg
  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Hehe...takk for utfordringen.. Ikke min sterkeste side å følge opp slike. Jeg skal tenke litt på den. For ett herlig ærlig innlegg! Tror det er mange som har latt seg sjarmere av denne karen, som garantert ikke vil innrømme det!:)

  SvarSlett
 4. hoho, for ei artig utfordring du gir dine bloggevenner;) Tror jeg må luske meg videre og se hvem som ligger på sjarmørlista blandt bloggedamene;)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥