29.08.2011

Samba du liksom!


Denne sangen har surret i hodet mitt i hele dag, og jeg aner ikke hvorfor. Ikke kan jeg samba, og ikke er jeg ihuga Vreeswijk- fan, men noen sanger vil bare ikke ut av hodet. Jeg sender den videre til dere, og satser på at den nå forlater mitt hode. ; )



Håper sangen ga dere et snev av sommer- følelse igjen! Det trengs, her blåser vi snart bort!

God uke til deg som kikker innom! : )

Klem Hilde

26.08.2011

This is your life


Kloke ord samlet på et brett! Ønsker deg som titter innom ei flott helg, nyt den! : )



Her øser regnet, det tordner og det blåser. Høsten er her, og det er på tide å finne frem tekopp, godbok, pledd og hekleri. Innekos er fint det også! : )

GOD HELG! : D

Klem Hilde

23.08.2011

Bryllupskake for amatører


I helga har vi feiret bryllup! Flott brudepar, moderne seremoni og en super fest med god stemning, nydelig mat og mange flotte taler.

Jeg skulle bake kake til den store dagen. Jeg er ingen mester i hverken kakebakst eller kakepynt, men hadde lyst til å lage en kake med litt romantisk preg. Ostekake klarer selv jeg å snekre sammen, og jeg tenkte at blåbærpynt må jo være overkommelig.




Hjertepynt må til på en bryllupsdag.




Mangler bare siste finish:



Rød jordbærgele på toppen.




Det så litt kritisk ut for blåbærhjertet en liten stund. Bærene fløt litt rundt i geleen, så jeg ga opp prosjektet med å plassere kaka i kjøleskapet før geleen var stivnet litt.



Geleen har stivnet, og blåbærene beholdt heldigvis sin form. Det ble både bryllupsfest og kakespising til uti de sene nattetimer. : )

Minner om min 2- årsfeiring/ give- away med frist 15. sept. Vinneren får en heklet kjole i valgfri str. og farge. HER kommer du til jubileums- innlegget.

Ha ei finfin uke! Her har vi hatt en deilig sommer- dag, og jeg krysser fingrene for mange flere!!!
I farta!!! : D


Klem Hilde


17.08.2011

Hormonguiden!


Hehe, denne var artig! Kanskje ikke så mange menn som svinger innom en blogg som stort sett handler om hekling, MEN den kan jo sprees videre til dem! Tror mange menn trenger en liten innføring og oppdatering i hvordan kvinner BØR behandles! ; )



Her er 2 planleggingsdager unnagjort, og i morgen rauser elevene inn. Godt å komme i gang, men hardt å snu døgnet gitt! God ukeslutt til deg som svinger innom! : )

Bailey Fiona= 5 mnd. i dag! Vi feirer det som feires kan! ; ))


Klem Hilde

15.08.2011

Hvem er din supersjarmør? Her er min! : )


Vel, min og min. Tror det er flere som lar seg sjarmere av denne karen. Jeg har latt meg sjarmere i årevis! Ikke går det over heller! : ) Derfor var det ekstra moro at de spilte på årets skalldyrfestival her i byen. Jeg satt selvfølgelig benka! ; ))



Supersjarmøren heter altså Bjarne Brøndbo og er vokalist i DDE. Noen mener han er harry. Andre mener han er litt i overkant bamsete. Mange har ledd av min lille forelskelse i Bjarne Brøndbo. Jeg bryr meg veldig lite om det. Jeg synes han er supersjarmerende, både på tv og på konserter. : )



Hva som gjør ham sjarmerende lurer du kanskje på? Stemmen. Humoren. Han er folkelig. Kjekk. Skaper feststemning. Spiller på mange strenger. Jeg kunne sikkert gjort lista lenger, men stopper her, før noen kommer og legger meg inn! ; )




Noen bilder fra Artistfoto:











Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Det skulle vært flere mannfolk som Bjarne Brøndbo! : D

Disse flotte bloggerne får utfordringen om å lage et innlegg til ære for sin egen supersjarmør/ superhelt. ( Tenk deg om, du har nok en du også ; ))
















Del gjerne utfordringen videre!

I morgen er min første jobbedag etter ferien, iiiiiik! Gleder meg, men er redd for å forsove meg! Her er døgnet snudd fullstendig på hodet! ; )

Ha ei fin uke alle sammen og takk for koselige kommentarer!!! : D

Klem Hilde

14.08.2011

Rykter og baksnakking


Jeg kom over noen kloke ord på facebook! Synes de var verdt å dele med dere. Det handler om rykter, baksnakking og hvor lett det er å buse ut med sladder og rykter, uten at vi egentlig vet den hele og fulle sannheten om det vi sier.


Slik stopper du sladder, rykter og baksnakking
av Harald Johnsen

I antikkens Hellas var Sokrates kjent for å sette kunnskap høyt. En dag traff en bekjent den store filosofen og sa: «Vet du hva jeg nettopp hørte om din venn?"



"Vent litt," svarte Sokrates. "Før du forteller meg noe, ønsker jeg at at du lar det passere gjennom en liten test. Den kalles trippel filter test."



"Tripel filter?"



"Det stemmer," fortsatte Sokrates. "Før du forteller meg noe om min venn, kan det være en god idé å ta et øyeblikk og filtrere det du skal si. Det er derfor jeg kaller det trippel filter test. Det første filteret er sannhet. Har du forsikret deg om at det du skal fortelle meg er sant? "



"Nei," sa mannen, "faktisk har jeg bare hørt om det."



"Greit," sa Sokrates. "Så du vet egentlig ikke om det er sant eller ikke. La oss nå prøve det andre filteret, filteret om godhet. Er det du er i ferd med å fortelle meg om min venn noe bra? "



"Nei, tvert imot ..."



"Så," fortsatte Sokrates, " " du vil fortelle meg noe dårlig om ham, og du er ikke sikker på at det er sant. Du kan fremdeles bestå prøven, fordi det er ett filter igjen: filteret om nytten. Er det du vil fortelle meg om min venn til noen nytte for meg? "



"Nei egentlig ikke ...??"



"Vel," konkluderte Sokrates, "hvis det du vil fortelle meg hverken er sant eller godt eller enda til nyttig, hvorfor fortelle meg det i det hele tatt?"




Kanskje det er flere enn meg som kan bli flinkere med egen filtreringsmaskin? ; )

Ha en finfin søndag! : )

Klem Hilde

12.08.2011

Idyll ♥♥♥

Sommermånedene er den beste tida på året! Sol, varme, glade folk, liv i byen, bading, sene kvelder, vin, skalldyr, konserter, fest og moro. Det har ikke blitt så mange VARME sommerkvelder i år, men idyllisk er det likevel.





Bailey stoppet ved stupebrettet, men matmor kastet seg uti. Litt kaldt i vannet, men da våkner man iallefall av kveldsbadet. : )



Rullerusken!






Bailey graver opp stranda i stedet for mine blomsterbed. Perfekt!







Velbrukt : )



Litt nysgjerrig ; )



Den smale sti?





Gammelt, slitt og sjarmerende : )



PS! Denne jungelen er ikke hagen min ; )

I helga er det skalldyrfestival i byen! Yrende folkeliv, skalldyr, øltelt, mattelt, konserter, boder, nattåpne butikker og sommeridyll.

I dag har det vært nydelig sommervær, og jeg har nytt dagen i byen med god venninne, baby, Bailey, krabber ved bryggekanten og litt shopping. Nyyyyyyter siste feriehelg!

Kos dere med sensommer og takk for alle hyggelige kommentarer!

Minner om min lille FEIRING/ GIVE AWAY. Trykk på bildet øverst i høyre hjørnet, så vil du finne riktig innlegg. : )

Sommerklem Hilde

10.08.2011

Filmanbefaling! : ))


Jeg har sett den perfekte sommerfilmen! : )

** BRIDESMAIDS **

Etter en lang sommerdag i solsteiken ( som det forøvrig har vært altfor få av), passer det ypperlig med en søt og morsom film som ikke krever så mye tankevirksomhet. ; )




Filmen er fylt med morsomme personligheter. Temaet er bryllup og vennskap, og vi får oppleve intrigene og dramaet rundt både forberedelsene og bryllupet. Filmen er litt langtrukket til tider, men likevel en flott film jeg anbefaler. ( Vel, mest til jenter da)







Denne filmen kommer jeg til å se igjen! Morsom! : )

Jeg nyter siste rest av ferie. I dag prøvde vi oss på 2 strender før vi ga opp. Mye vind og skyer ødela strandidyllen. Kanskje i morgen? ; )



Bailey Fiona nyter kvelden med griseøre og favorittanda. Søta! : )

Ha en flott sommerkveld!


Klem Hilde

08.08.2011

Blogg 2 år- må FEIRES! : )





Ved å følge linken på toppen kan du se og lese mer om premien. Håper mange har lyst til å bli med på feiringen! Ha ei finfin uke! : D



Bailey Fiona nyter hver minste lille solstråle! ; ))

Klem Hilde

07.08.2011

Heklede sommerkjoler og feiring+ premie!


Bloggen har stått ganske stille i sommer. Tiden flyr og mye skjer, og sommeren er allerede på hell. Det har faktisk ikke blitt så mye hekling heller, men litt nytt er det da blitt.

Ei jente på skolen der jeg jobber, hadde en nyyydelig heklekjole! Jeg fant bilde av den på nett, og da var det bare å sette i gang! : )




Jeg heklet en i hvit også, men den glemte jeg å knipse bilde av før levering.


Kjolen består av luftmasker, staver og fastmasker rundt kantene. En enkel kjole med andre ord, og den går fort å hekle. Jeg har brukt bomullsgarn, og heklet med dobbel tråd på heklenål nr. 4.




Kjolene er heklet i ca. str. 2 år og 4 år. Jeg la opp 90 lm på str. 2, og 100 lm på str. 4.




Ustrøket og litt skrukkete, men her er kjolen i sin helhet. : )




Kjolene måtte flyttes opp i hekk- høyde under fotografering. Min lille Bailey Fiona ble i overkant interessert i hekleriene til matmor. ; )




Her er Bailey på en av svømmeturene sine denne sommeren. Hun er snart 5 mnd., og selvfølgelig verdens nydeligste! ; )))




Marihøne- knapper passer ypperlig til små prinsesser.



Her er utgangspunktet. Fra PT Design. Mye fint! : D




I disse dager er det 2 år siden jeg startet bloggen! Som takk til besøkende og spesielt de som legger igjen så koselige kommentarer, ønsker jeg å feire med å gi bort en heklet kjole. Vinneren velger selv farge, og en str. mellom 0 og 7 år. Det vanker også noen trøstepremier. : )


Det eneste du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar og linke til "feiringen". Jeg trekker vinneren 15. sept. : )




Da har jeg en uke igjen av ferien. Jeg satser på sol og sommer hver eneste dag fremover! Kos dere! : D




Klem HildeP.