25.04.2012

Broke a leg!


Ja, dere leste riktig. Har rett og slett klart å brekke beinet på det som skulle være en liten skogstur med Bailey. Falt ned en skrent, og kom ikke lenger.Jeg hadde med mobiltelefon på turen, og den ble heldigvis ikke ødelagt i fallet, og jeg hadde både strøm og dekning på den. FLAKS!!! Har tenkt i ettertid at jeg har vært veldig heldig. Det var ikke noen tursti der jeg gikk, og jeg kunne risikert å bli sittende både kveld og natt om jeg ikke hadde fått varslet folk. MED brukket ben. Kom meg ingen vei rett og slett. Ubehagelig å føle seg så hjelpeløs.Jeg fikk heldigvis tak i redningsfolk, som fraktet meg videre til sykehus, røntgen ( konstatert 2 brudd i leggen) og operasjon. Nå har jeg fått på plass plater, skruer og ørten sting på begge sider. Krykkene er mine beste venner om dagen. ( påtvunget vennskap føles aldri helt bra.)

Bailey kom heldigvis uskadet fra hendelsen! Men jeg tror hun også fikk seg en støkk. Nå har hun forlengst funnet roen. : ))Dette skjedde for 2 uker siden. Vi er vel hjemme og beinet er heldigvis mye bedre. Har fremdeles en god stund igjen på krykker, men trøster meg med at det blir bra til slutt. Støkken etter hendelsen kjenner jeg sitter godt igjen enda. Det blir lenge til neste gang jeg beveger meg utenom turstier og i øde skoger!

Jeg har heldigvis mange gode hjelpere rundt meg, og det har vært GULL i denne tida! : ))) 

Jeg har heklet litt mens jeg har sittet med beinet høyt, men det går litt sent med alt om dagen. Man får smøre seg med tålmodighet og senke skuldrene. Får ikke gjort så mye i ukene fremover uansett.

DAGENS VIKTIGE TIPS FRA MEG:

Ta med mobilen på tur, uansett om det er kort eller langtur. Du vet aldri når ulykker og uforutsette hendelser inntreffer.

Håper alt er bra med resten av folket som stikker innom her. : )

Klem Hilde

6 kommentarer:

 1. Å huff, da, dette hørtes vondt ut!

  Godt du fikk tak i hjelp!
  Det er jo ikkje alltid det er dekning på mobilen heller.

  God bedring!
  Varm klem,

  SvarSlett
 2. Såpass...sannelig godt det gikk bra!! Har jo lurt på hva du har drevet med i det siste, men nå skjønner jeg;)
  God bedring!!
  Ha gode dager mot helg, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 3. oioioi ikke bra.
  Du får ha god bedring.
  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Neimen uffa mei..stakkars deg...jaja godt det gikk bra tross alt..-))

  Nå får du være forsiktig..ta livet med ro..))

  Klem

  SvarSlett
 5. Stakkars deg Hilde! Dette hørtes ikke godt ut- jammen bra du hadde med mobilen! Nei- hold deg til oppmerkede stier. Du får kose deg med hekling så lenge da :)
  klem fra Sissel

  SvarSlett
 6. Huffda, stakkars deg! Ja, det var godt du hadde mobilen med deg og kunne få tak i hjelp!

  Takk for koselig kommentar på bloggen min! Mye fin inspirasjon å hente her hos deg, har lagt meg til som følger. Fortsatt god bedring og god helg!:-)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥