22.01.2013

Flettestrikka lue+ votter

  
På høy tid med årets første blogginnlegg! Godt nyttår, forresten! ; ) Tiden flyr fort. Jeg regner med alle er godt i gang med nyttårsforsettene sine. Jeg hadde noen jeg også. Det går litt opp og ned med oppfølgingen av dem, som så mange andre år. Jaja, snart mandag igjen! ; )
 
Over til noe hyggelig! Håndarbeid. : ) Før jul ble jeg sakte men sikkert bedre venn med strikkepinnene. Heklenålen er nesten glemt. Strikkedilla har overtatt. Det produseres mer enn det blogges, heldigvis. Så nå får innleggene komme i tur og orden fremover.
 
Noen av fjorårets julegaver ble strikket, blant annet dette settet med votter og lue.
 
 
Fine oppskrifter! Mine første strikka votter OG mine første fletter. Jeg var litt skeptisk og litt spent, men jammen gikk det bedre enn jeg trodde. Oppskriftene er tydelige, og med litt titting på youtube, fant jeg ut det.


Vottene er Bella Mittens ( populære etter Twilight- filmene sies det), og link til den norske oppskriften finner du HER. (Jeg har strikka den korte versjonen av vottene).

Lua er luksuslue fra G- Anettes kreativiteter, og oppskriften finner du HER. Flott oppskrift, anbefales! Jeg har allerede strikket denne i flere farger. Flettedilla ; )


 
 
 Jeg har brukt tynt ullgarn fra Du Store Alpakka og dobbel tråd på både lue og votter. Varmt, mykt og herlig garn å strikke i. : ) Fargen er litt mørk rød. Yndlingsfargen til mottakeren, som ble veldig fornøyd med julegaven. : )

Takk for at DU stakk innom! Ha ei fin uke videre! : )

PS! Jeg har aktivert ordverifisering for kommentarer. Var plaget med endel spam, og det blir man LEI! ; )


Klem Hilde ( og Bailey) : ))
 


4 kommentarer:

 1. Nydelig sett. Heldig den som fikk dette.
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Nydelig sett, heldig mottager!
  Huff denne ordgreia...jeg ser at blogger siler ut anonyme kommentarer til meg, så svært sjelden det kommer ut..

  SvarSlett
 3. Kjempelekkert sett. du kor flink du er.
  KLem

  SvarSlett
 4. Godt nytt år til deg også! Så flott sett!! Bellavotter har jeg også strikket en del av (jeg er også nybegynner på flettestrikk). Den lua kunne jeg tenkt meg å strikke en gang, kjempefint mønster! Ha ei fortsatt fin uke! :-)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥