17.06.2010

Englemasker, grytekluter, null retningssans og SKYFRI HIMMEL!Jeg vil ikke påstå at jeg sliter ut heklenålene om dagen, men litt hekling blir det innimellom. Planen er å begynne på julegavene etter hvert! ; )

Englemaskesjal:


Ikke akkurat sesong får hårete ullsjal nå, men kjekt å få brukt opp litt garn. : )Oppskriften på disse gryteklutene kunne jeg like, så dette er par nr. 2:Driver med garnslanking for tida, og da er grytekluter et kjekt prosjekt!Jeg mistet retningssansen allerede ved fødselen tror jeg. Nå står sommerferien for døren, og for ikke å bruke store deler av den på å kjøre meg vill på ukjente veier, var det på høy tid med et hjelpemiddel!  

GPS!

For ikke å skrape den opp, heklet jeg en fargerik " pose" til den. : )

Sommeren og varmen har for alvor inntatt det blide sørland de siste dagene. Skyfri himmel så langt øyet kan se! : DJeg har brukt tiden på alt annet enn å slikke sol, men til helgen, da håper jeg å nyte den og trylle frem litt brunfarge! KOS DERE!

Klem HildeP.

7 kommentarer:

 1. Julegaver allerede nå!! Sikkert smart;) Her er det så mye vind og regnet pisker mot ruta med 10 grader, så her sitter jeg inne og har vurdert solarium;)
  Flott sjal og grytekluter!!!...praktisk både med GPS og veske;)

  Kos deg mot ferie og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Flott sjall og grytekluter :D og gps"pose". Flink er du, godt å bli kvitt litt restegarn også sikkert.
  Ha en fin kveld/myr

  SvarSlett
 3. Hei.Så nydelig dere har det.Er ikke mye Sommer hær på Nordvestlandet.Bles og regner.Kjempe fint sjal og grytekluter.Nydelige farger.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 4. Flotte ting du har laget.
  Som jeg drømmer om den der sola, tre grader og REGN her.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Hei. Jammen er du flink og flittig med heklenåla, masse fint her!! Lurt å starte med julegaver, eg tenker alltid at eg skal begynne tidlig men det vert som regel med tanken.. Her er det ikkje mykje sommar, det regner og blæs grusomt ute!!! Kos deg og nyt finværet:))

  SvarSlett
 6. Hallo til det blide sørland.:-)

  Dyktig du er i sommervarmen.:-) sjalene var kjempetøffe...gryteklutene minnet meg om mitt kjære sverige som jeg er så mye om sommeren.:)
  sikkelig produktiv er du.:) herlige blomsterblider også..-) nyt dagene.:-)

  SvarSlett
 7. Så mye flott du lager. Tusen takk for flotte pulsvarmere. Ønsker deg en trivelig helg :0)
  Klem...........

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥