08.06.2011

Babypledd og sommerlig helg : )


Da var nok et babypledd ferdig og levert. Koselig med babyer i øst og vest, og kjekt å lage gavene selv! : ) Babypledd er moro å hekle. Jeg dikter oftest mønsteret selv, og lar pleddene bli til på veien.


Mønsteret består stort sett av staver og stavkryss.Denne gangen var fargevalget enkelt, siden jeg visste det var en gutt på vei. : )Gutten kom 1 mnd. før tida, så det passet fint at pleddet lå klart og venta. Jeg er ikke kjent for å være tidlig ute med noe som helst, men det hender også jeg glimter til. ; )I dag fikk jeg treffe lillegutt for første gang. Han var helt nyyyyydelig! Bitteliten og kjempeskjønn. Gleder meg allerede til neste treff!


I helga kom plutselig SOMMEREN her i sør! Fantastisk! Men kroppen får litt sjokk, og bading er den eneste løsningen for å roe varmesjokket. Jeg fryktet isende kaldt vann, men det var faktisk ikke ille i det hele tatt. Det ble mange bad i løpet av helgen, både for to og firbente! : )
En perfekt sommerdag inneholder dette:Strandveske fylt med blader og bøker og kald drikke, og selvfølgelig radioen! Sommeren har takket for seg igjen nå, men veska og radioen står klart til den plutselig stikker innom igjen. : )Litt hundemat må også med, men planen var vel egentlig ikke at hun skulle finne godbitene selv. ; )


Ei fornøyd lita snelle, og selvfølgelig den søteste veskehunden jeg kan tenke meg! : )

Ha ei finfin helg, den er like rundt hjørnet!   : D

Klem Hilde


3 kommentarer:

 1. Tenker den nyfødte mor ble fornøyd med dette, kjempefint!
  For en herlig liten vesketyv du har:O))
  Snart langhelg igjen, kos deg;) Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Kjempefint babypledd! :) Holder på med et selv :) Til min gutt i magen... Det spørs om det kanskje ikke bare blir ETT pledd heller.. hehe ;)

  SvarSlett
 3. Nydelig pledd. Slike stavkryss ble flott, hadde ikke hørt om det før jeg.
  Klem Tone

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥