31.10.2011

Hei, jeg heter Hinkel Pinkel!


Nevøen min fylte nylig 3 år, og i den anledning var det på tide å få sving på heklenåla. Jeg har sett noen heklede figurer fra Drømmehagen ( serie på barne- tv), og synes de er søte. ; )

Jeg tok utgangspunkt i dette bildet:Her er Hinkel Pinkel ferdig heklet, stappet og sydd:Jeg har brukt garn av merket Thea. Garnet er mykt og glansfullt, og hadde den fineste blåfargen.Jeg har stort sett heklet halvstaver og staver hele veien. Mønsteret ble til etter eget hode. TIPS! Husk å skrive ned stikkord på alt du må hekle to av! ; ) Oppdaget at jeg hadde glemt det på armene og beina, men fikk målt det likt til slutt.Dette var et artig prosjekt! : ) Neste gang må jeg kanskje prøve meg på en heklet versjon av Kaptein Sabeltann? Det er den store helten til bursdagsbarnet for øyeblikket. ; )Hinkel Pinkel får duge enn så lenge. Han ble med i sengen til bursdagsbarnet, et godt tegn på at han er tatt inn i varmen. ; ) Husk å stappe nok vatt i hodet, om du lager bamser/ dukker. Da unngår du
" dinglehoder". : )Nok om Hinkel Pinkel! ; )Her er bursdagsgutten med nyheklet krone. Kjekk oppskrift, som jeg fant hos Drops.Bailey koste seg også i bursdagskalas! : )

Det har vært en spennende dag i dag! Etter 10 år som lærer i barneskolen, hadde jeg min første dag på ny jobb idag, på ungdomsskolen! : ) Veldig moro! Gleder meg til fortsettelsen. : )

Ønsker alle besøkende en fin og kreativ høstuke! : D

Klem Hilde

4 kommentarer:

 1. Så flott hinkel pinkel ble
  Gratulerer med ny jobb
  Ønsker deg en fin dag
  Klem Tone.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Sååå utrolig fiiiin :-) Skjønner godt at han ble glad!

  Grættis med ny jobb, ønsker deg en fin fredag! Klem fra Livy

  SvarSlett
 3. Benjamin sier igjen tuuuusen takk for en flott Hinkel Pinkel! Du er så flink! Stor klem fra lillesøs!

  SvarSlett
 4. Så fin Hinkel Pinkel og bursdagskrone!
  Lykke til i jobb som ungdomsskolelærer :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥