13.10.2009

HEKLA KOSETØFLER TIL KALDE KVELDER!

Det begynner virkelig å bli kaldt! Deilige tøfler er et must på kalde kvelder! Jeg kom over noen flotte tøfler hos Margrethe og Mirrevirre. Veldig søte og ikke minst en kjekk julegave- ide! : ) Jeg anbefaler dere et besøk hos begge disse bloggerne, de lager mye fint begge to! Der finner du også oppskriften på tøflene.
Her kan du se mitt første par. Flere er allerede på gang! : )Jeg brukte ullgarn, deilig og varmt, så jeg lagde min egen oppskrift. Garnet er ganske tykt, så jeg heklet mine endel mindre enn i den opprinnelige oppskriften.


Jeg pyntet tøflene med en hvit hekleblomst og en stor rød knapp. Rødt er en flott farge, spesielt om høsten! Den varmer minst like mye som tøffelen spør du meg ; )Katten ( den enøyde) falt straks for tøflene! Ull er det perfekte liggeunderlag, best å få de fjernet før de blir fulle av kattehår!I dag fikk jeg kjøpt endel knapper. Det er alltid kjekt å ha liggende til pynting osv. Nå er det Grey's, hurra! Ha en fin kveld folkens!1 kommentar:

  1. Tøffe!!! De var kjempefine.. Skulle ønske jeg og kunne lære meg å hekle men har nettopp lært å strikke så får ta en ting av gangen :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥