13.10.2009

TRISTA! : S

Hehe, dette ble litt komisk. Har hatt en litt slitsom dag i dag, og føler ikke formen er helt tipp topp, men måtte le litt av dette. Jeg skrev kommentar på en annen blogg, og måtte bekrefte kommentaren med dette bekreftelsesordet:

Hehe, ikke alltid så mye som skal til for å lokke frem en liten latter. Bekreftelsesordet traff faktisk spikeren på hodet denne gangen, ikke verst. ; ) 
 

5 kommentarer:

 1. Uff da! Håper du får en trivelig dag i dag da.
  (lurer på vilke ord eg får "hos deg").
  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 2. Fikk ikkje noe ord i det hele tatt. Like greit.He he.
  Smiler.

  SvarSlett
 3. Av og til gjør de det;)
  Håper du ikke er trist lenger,,jeg ønsker deg en god og glad dag;) Klem;)

  SvarSlett
 4. Det må vel være to ting jeg ikke er he he :)
  Syns det så så gøy ut med din blogg, og tenkte jeg skulle prøve å få solgt litt smykker og.. Greit å ha noe å drive med på kveldene her i Håloommm vettu :)

  Hmmm hvis det er de jeg tror det er så har jeg et smykke som matcher til de og, tøft med litt turkis ja, kan tenke meg at du kler det godt og :)
  Drev å så på å starte nettbutikk men trenger vel litt mer enn edb med flatebø for noen år siden for å klare det skjønner jeg he he :) Får ta det etterhvert..

  Titter innom deg iblant med alle de gode ideene dine-digga den tønna-kanon tøft! og når jeg da leta hos de gamle etter norgesglass for å ha ute så hadde de selvsagt kasta alle..

  Ha en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 5. He he..jeg har også fått meg noen vekkelseord..og tenkt deg samme! Men med din lekre røde tøffler så kan jo ikke du være trist! Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥