10.02.2010

Gigantisk mormorrute, pulsvarmere og yndlingsbilde!


Etter en liten opprydning på et av husets roterom, dukket det opp en gigantisk mormorrute. Det begynner å bli veldig lenge siden jeg begynte på den. Planen var å lage et stort teppe, men jeg antar jeg gikk litt lei av prosjektet.

Men nå har jeg tenkt å fullføre det. Jeg elsker fargene, og kunne tenkt meg å ta det i bruk snart. Så følg med! Det ferdige resultatet kommer etter hvert.

Her er begynnelsen:


Jeg bruker fire ulike farger. Garnet er av ull, og jeg bruker svære ruller med vevgarn jeg har kjøpt for mange år siden fra et teppeveveri.

Det blir nok bra til slutt! Litt tidkrevende prosjekt! ; )


Jeg har sendt avgårde noen pulsvarmere jeg fikk bestilling på. Et par gikk til Oslo, mens det andre paret ble bestilt fra Alta. Moro å tenke på at produktene mine blir brukt rundt om i landet! : ) Takket være blogglandia og nettbutikker!Jeg får håpe mottakerne blir fornøyd! : )

Produkt nr. 22 og 23 i år.


Jeg tror ikke jeg har vist frem yndlingsbildet mitt i stua før. Det er et glassmaleri jeg fikk for noen år siden i julegave fra foreldrene mine. Det er passe stort, passe enkelt og har nydelige farger! Mitt absolutt favorittbilde! Det ble kjøpt i Danmark, og de hadde funnet ut at det var "mine" farger, så da ble det med hjem. TAKK! : )
Her henger det og pynter opp den litt kjedelige peismuren. Er det ikke pent?? : ))


Til slutt et lite tips til dere som liker å leke dere med bilder! Jeg har lastet ned et kjekt program til bilderedigering. Det er sikkert kjent for mange fra før, men jeg har nettopp begynt å bruke det:Du kan blant annet lage bildecollager på en enkel måte! : )

Programmet heter Picasa 3, og kan lastes ned gratis her.

Ha en flott ukeslutt alle sammen!

Det er snart helg, med morsdag, fastelavens og valentines! : )Klem HildeP.

3 kommentarer:

 1. Den ruta ser spennende ut!
  Skikkelig flott bilde i lkre farger!

  Skjønner godt du selger disse pulsvarmerne, de er kjempesøte.
  Har Picasa jeg også...og photoscape, gratis det også;)
  Ha en fin ukeslutt og klem;)

  SvarSlett
 2. Hei.Kjempe fine ruter.Skal bli kjekt å se ferdig resultat.Nydelige farger.Kjempe fine pulsvarmere.Du er kjempe flink.Nydelig glass bilde.Ha en kjempe fin Torsdag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 3. Nydelig teppe! Syns du har kommet langt jeg :)
  Jeg har også begynt å leke meg i Picasa og er kjempefornøyd med alle de mulighetene som finnes der. Det glassbildet minner meg om et hus vi kjøpte i Danmark i sommer ♥
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥