11.10.2009

TURKIS LINSTOFF, PINNER OG LITT BLONDER- HVA BLIR DET???

Jeg har masse linstoff liggende, og det har ligget LENGE. Planen var å sy en duk, men det ble aldri noe. Så idag satte jeg i gang med helt andre planer. Jeg tørket støv av symaskinen, og prøvde å finne frem sykunnskapene mine igjen. Lenge siden sist, men etter litt krangling med å tre den osv., ble symaskinen etter hvert mer samarbeidsvillig. ; ) Her er utgangspunktet jeg skal lage noe av. Gjetter du hva??



Kort, brev og ikke minst regninger ( æsjjjj...) har en tendens til å bli liggende slengt litt rundt omkring, men ikke nå lenger! : D


Resultatet ble en brevholder med to lommer med plass til masse i. Kjekt å ha : ) Jeg fant inspirasjon til denne ideen hos http://martuv.blogspot.com/. Hun lager utrolig mye fint!






Planene ble endret litt underveis. Hadde tenkt å bruke pinnene til litt pynt som knapper osv., men i stedet ble det silkebånd og blonder.



Sømmene blir gjemt under blondene, kjekt. Blonder og silkebånd ble limt på til slutt. Kan jo ikke slite ut symaskinen heller. ; ) Så nå kan litt småpost ryddes bort, og ikke minst er det lettere å finne! Rotehue jeg? Bare litt.... : )




Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld! Koselig at du kikket innom : )



3 kommentarer:

  1. Kjempefint, Hilde!
    Da er symaskina kommet fram, så det kommer vel til å bli mer søm etterhvert;) Gleder meg;)
    Ha ei flott uke og klem fra meg;)

    SvarSlett
  2. Hei Hilde. Så utrolig flink du har vært og så smart! Jeg sliter med problemmet selv...men kan dessverre ikke sy. Men har en skuff jeg legger dem i..men din ide var mye finere! Smykket er kjøpt, men jeg skal spørre Irina jeg hvor det er kjøpt! ha en fin kveld. Klem

    SvarSlett
  3. Hei hei, og takk for at du ville vere med på konkurransen min! Det set eg pris på.
    Nydeleg brevhaldar du har laga:)
    Den var utruleg sjarmerande.
    Ha ein flott dag!
    Klem Anne:)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥