01.12.2009

Heklet hals/ lue og heklede pulsvarmere

Nok et lite innlegg om hekling! Denne gang har jeg heklet pulsvarmere med ny vri ( det vil si litt annerledes mønster enn sist), og jeg har heklet hals som også kan brukes som en baggy lue. Har falt helt for disse fargene! Har nok heklet meg litt lei på turkis, rødt og grønt, hehe. Forandring fryder. : )Halsen og pulsvarmerne er heklet i samme stil og med samme hullmønster. Må da matche! ; )Grått er flott! Men litt rosa må også til:Ønsker du å bestille noen av produktene du ser her, kan du besøke min nettbutikk, KEEP WARM ♥


Nå blir hekling av både pulsvarmere og luer lagt på hylla for en liten stund. Nå skal jeg hekle advents- og julepynt var planen. Jeg er allerede i gang med mine første produkter. De ligger til toving i maskinen nå, og jeg er spent på resultatet. Morsomt å prøve noe nytt! : ) Resultatet får dere se i neste innlegg.

I dag fikk jeg hentelapp i posten. Førjulsgaven til meg selv er nemlig ankommet, og den skal hentes i morgen. Gleder meg.

Ha en flott kveld alle sammen. Nå er det Grey' s på menyen her.
3 kommentarer:

 1. Hei.Så fine pulsvarmere og krage du har heklet.Nydelig mønster og farger.Skal bli kjekt å se julepynten du skal lage.Ønsker deg en fin Onsdag og en fin førjulstid.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. Så flotte ting du har heklet... Prøvd meg litt på hekling selv men ikke helt fått det til ennå...
  Så koselig at du ville være med på min giveaway... lykke til ;)
  Ha en fantstisk kveld vidre
  klem victoria

  SvarSlett
 3. Hei.

  Kjempefin hals du har laget! Har prøvd meg på hekle hals selv, men det ble ikke så bra resultat. Endte opp med å måtte strikke i stedet. Kan jeg spørre hvordan du har gjort det, eller er det hemmelig med tanke på nettbutikken din? (Kjempebra nettbutikk forresten!).
  -Marte-

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥