16.12.2009

Juleinspirerte pulsvarmere, julebakst og babyteppe

Jeg har fått bestillinger på pulsvarmere fra både kjente og ukjente den siste tiden, veldig koselig! Fikk lyst til å hekle med litt ny vri, og fant ut at pulsvarmere med hjerter passer fint inn hele året, men spesielt nå i juletiden! : )


Disse pulsvarmerne er heklet i blandingsgarn av ull og akryl, et mykt og glansfullt garn.


Dette paret er heklet i ren ull, og varmer utrolig godt! Her er det kommet snøfnugg i dag, og mer er visstnok på vei, så bare å finne frem ulla! : )Noen "ordinære" pulsvarmere har det også blitt, og flere av de blir sendt avgårde med posten i morgen. Pulsvarmerne mine kan du få kjøpt ved å besøke nettbutikken min KEEP WARM ♥Helga som var gikk med til å treffe mine søte nieser, som kom på besøk fra Oslo. Endelig fikk jeg levert babyteppet til den nyfødte prinsessa, som allerede er blitt 5 uker.
Teppet har vært ferdig en stund, men nå kom endelig silkebåndet på plass, synes det ble prikken over i- en. : )

Litt bakst av kakemenn ble det, tradisjonen tro, i helga. Smaker like godt hvert år, med CB julebrus til, mmmm. ; )

I morgen ser jeg frem til ny dag på jobb, etter nok en runde med feber- og spysjuke. Har heldigvis ikke vart i mer enn to dager, men det føles igrunnen nok! ; P

Nyt siste førjulsuken, og husk min GIVE AWAY! Fristen er 18. des., så det er enda LITT tid igjen om du ønsker å bli med. : )
3 kommentarer:

 1. Kjempefine pulsvarmere, likte de helsorte veldig godt!
  Så flink du er i baksten!
  her er det avslappet jul i vente;)
  Kos deg og nyt dagene framover, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei Hilde, så nydelige pulsvarmere. Skal også begynne på noen, må bare få strømpene ferdig først. For et nyyyydelig babyteppe, helt lekkert. Ser du baker, så langt har jeg ikke kommet enda, får se til helgen om det blir noe. Ha en fortsatt fin uke, klem fra Mona.

  SvarSlett
 3. Hei.Nydelige pulsvarmere.Søt de med hjertene.Enig er så godt med lyse kakemenn damer og Julebrus.Har akurat nå drukket ett glass.Ønsker deg en riktig fin førjulstid videre.Klem fra Bodil..

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥