29.12.2009

Store og små hexagon- tøfler og skjønne premier!

Endelig begynner ting å roe seg litt, jula er på hell. Det har vært mye jul den siste tiden, med julebesøk, kalas og selskapeligheter. Koselig det, men godt når det roer seg litt. I kveld blir det film, hekling og innekos, skjønt!
Det blir også tid til blogg- besøk, har ikke kikket innom noen av dere på en lang stund. Gleder meg til å se hva dere har bedrevet tiden med i jula. : )

Nå kan jeg vise frem noen av julegavene jeg lagde! Jeg prøvde meg på hexagon- tøfler, synes de er så tøffe, så nå var det på tida med noe nytt på heklekroken. Mamma fikk røde, ei venninne fikk lilla og dattera hennes fikk rosa. Mottakerne var strålende fornøyd med tøflusene, som kommer godt med for øyeblikket, her er det ISKALDT!


Jeg har brukt ullgarn til alle tøflene.Jeg heklet tøflene litt store, for å kunne tove de lett til slutt. Jeg brukte heklenål nr. 5,5, og brukte en oppskrift jeg hadde fra et blad.Disse tøflene er heklet til ei jente på 9 år, og jeg brukte heklenål nr. 4, og tovet de til slutt.

Moro og enkelt å hekle hexagon- tøfler! Det eneste som tar litt tid, er å hekle sammen tøffelen og feste tråder. Men disse blir det flere av, og dersom du ønsker å bestille, kan du besøke nettbutikken min, som du finner ved å klikke på bildet øverst til høyre i bloggen min.

Så må jeg vise frem alle de skjønne premiene jeg har fått, etter å ha blitt trukket ut i ulike konkurranser/ give aways! : )

Dette fikk jeg fra Mirre Virre! Tusen takk! Har dere ikke besøkt bloggen hennes, anbefaler jeg en tur innom henne, hun er utrolig kreativ og lager masse flott! : )
Jeg fikk deilig garn, sjokolade og strykemerker. : )

Neste premien fikk jeg fra Huset på holmen. Jeg anbefaler dere en titt innom henne. En inspirerende og spennende blogg, med mange flotte bilder! : )
Et nydelig VELKOMMEN- skilt, som har fått plass i gangen. En pose med eple- og kanel- te, som smakte deilig! Og en skjønn glassengel, som har pyntet opp i stua hele jula. Av en eller annen grunn blir bildet lastet inn feil vei. Jaja, den er like fin for det : )) Tusen takk for gaven!!!

Siste premien, en trøstepremie, fikk jeg fra Lenemoras verden. Hun har en nydelig blogg med masse flott tips, anbefaler dere et besøk hos henne!Jeg har ikke fått tatt bilde av hjertet, så jeg bruker bildet fra lenemoras blogg. Jeg fikk altså et nydelig brodert julehjerte, tusen takk! : ))

Veldig moro med litt vinnerlykke må jeg innrømme! : ))

Dette ble et laaangt innlegg, på tide å runde av! Kos dere med siste rest av romjul og nyttårsfeiring like rundt hjørnet!

Om du har tid til å skvise inn en film, anbefaler jeg dere å se The blind side. En vakker film, bygd på en sann historie, og en film helt etter min smak ( jentesmak ; )Nyt en kald romjulskveld og takk for at du kikket innom!

9 kommentarer:

 1. Kjempfine tøfler du har laget. Og du hadde masse fint inne på butikken di også. Tar det lang tid å få det sendt om jeg kjøper noe der? Tenkte litt på det blå lue/vott settet til baby. Skal i dåp om ikke så lenge. Ca hvor stort er det? :)

  SvarSlett
 2. Det var mange fine tøfler, og fine premier :-) Julebaksten din virket kjempegod også :-)

  Ha en fortsatt fin romjul :-)

  SvarSlett
 3. For noen utrolig koselig gaver!
  Såå flink du er! de var skikkelig fine...

  Fortsatt god romjul:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei.Riktig fine tøfler.Så fin dem ble tovet.Det har jeg ikke sett i slike tøfler.Nydelige farger.De Røde riktig fin nå i jula.GRATULERER så mye med de fine premiene.Slik ett Velkommen skilt fikk jeg også til julegave fra ei venninde.Ønsker deg en riktig fin Romjul videre kos deg i kulden inne med hekling og strikking.Klem fra Bodil...14 minus nå på Oppdal å klår vær..

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar .-)
  Gu så fine tøfler du har laget! Sånne hadde jeg virkelig trengt i går ;-)
  Ja du har rett i at jeg bør lage meg et sånt teppe selv... men var ganske lei etter det der altså! Så kanskje til neste jul ??!!

  Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!!!!!

  Klem fra Charlotte :-)

  SvarSlett
 6. Å, slike tøfler er bare så stilige, og dine er jo bare helt knallflotte! Jeg har enda ikke laget slike, og står absolutt på må-gjøre listen min.
  De aller beste ønsker for det nye året.
  Klem Hanne

  SvarSlett
 7. Hei igjen! :) Kan ikke du sende meg en mail om det lue settet? marthesol@hotmail.com :)

  SvarSlett
 8. Innom for å ønske deg et riktig godt nytt år!! Kos deg i kveld og takk for hyggelig følge i året som gikk!
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Hei
  Inn for å ønske deg et godt nytt år.
  Myrsnipa

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥