24.01.2010

Baggy vaffel- lue og flott velkomstgave!


Nok en baggy lue med vaffelmønster er ferdig. Denne gangen brukte jeg litt tynnere ullgarn. Denne lillafargen synes jeg var helt nydelig, så jeg hamstret inn 8 nøster med en gang. : )Produkt nr. 16 i år.

Oppskriften finner du her.


Jeg har meldt meg inn i hobbyklubben, og ble veldig fornøyd med velkomstgaven. I tillegg bestilte jeg litt ekstra bøker utenom velkomst- tilbudet. Spennende med litt ny inspirasjon.

Disse bøkene ble jeg veldig godt fornøyd med:Her fant jeg mye jeg har lyst til å lage! : )Disse to bøkene var også fine. Strikkeboka er genial å slå opp i, og hobbyboka for barn hadde mange morsomme aktivitetsideer.

Disse bøkene ble jeg ikke så fornøyd med. Ikke så mange spennende produkter, og bildene var kjedelige.Men det er nå min smak! ; )

Jeg bestilte meg Tildas adressebok, på tide å holde litt orden på venner og bekjente:Kjempesøt! : )

Velkomstgaven var genial, nemlig heklekroker i utallige farger og størrelser, samt etuier, som jeg glemte å ta bilde av. I tillegg fikk jeg en kalender for 2010, som inneholder masse kreative tips og ideer.
Nå har jeg kroker til hva det skulle være, og fint med litt nye farger på dem også! : )Ønsker alle som kikker innom en fabelaktig søndagskveld!Kakao, et must om vinteren! : )


Klem HildeP.

5 kommentarer:

 1. Medlem der jeg også;)
  Enig, kjempefin farge og flott lue!
  Ha ei god uke og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Du verden så masse fint du fikk fra Hobbyklubben! Her er det vel ikke annet å gjøre enn å melde seg inn ♥
  Fikk veldig lyst på de heklekrokene! Og lua di ble nydelig- skal snart få laget meg en sånn en. Ha en fin kveld videre!
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei.Kjempe fin lue.Enig nydelig lilla farge.Kjempe fine bøker.Jeg å er medlem i Hobbyklubben men er litt plaget med å få tilsendt bøker som jeg ikke har bestilt.Å da må jeg betale 50 kroner å sende tilbake.Men ellers er jeg kjempe fornøyd med klubben.Ha en riktig fin Søndagskveld og kos deg masse med Kakaoen...Likte veldig godt de kjeramikk koppene dine.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 4. Så masse du fikk da.den lua er lekker.Flott farge også.
  Klem

  SvarSlett
 5. Ååå så masse fint du har fått og den lua var nydelig!!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥