17.01.2010

Garn- kupp og bestillinger!


finn.no har de det meste, til og med garn! Dette garnet kom jeg over helt tilfeldig, så da var det bare å bestille! Jeg har nå mottatt 80 nøster for en billig penge. Garnet er av merket Boston, og er blandingsgarn av ull og akryl. Fargene er lekre, og jeg gleder meg til å ta det i bruk! : ))Det er 10 nøster i hver farge, og 8 forskjellige farger.Moro å finne litt billig garn, og rask levering, dette kan anbefales! : ))


I løpet av den siste uka har jeg gjort ferdig noen bestillinger.2 stk. baggy hekleluer med blomst er snart fremme hos mottakerne. Jeg har noen av disse luene selv, og er blitt avhengig av de denne vinteren. De er varme og gode, og de strammer ikke rundt hodet, perfekt! ; )


Et par matchende tøfler med blomst. Gode og varme, og søte på foten. : )

Til slutt, en liten gave til meg selv:På en Panduro- butikk, kom jeg over noen garnnøster i en nydelig rødfarge! De er snart brukt opp, og dette er et av produktene de er blitt brukt til. Dette er en heklet hals eller en baggy lue, den kan brukes som begge deler. Jeg har allerede brukt den mange ganger! : )
Mønsteret er selvkomponert, og består av staver og "v- staver". Nederst en liten bølgekant.

Disse produktene er nr. 11, 12, 13 og 14 hittil i år.

Her har det vært mørkt i hele dag føles det som. Overskyet, og jammen er det ikke begynt å snø også. Ingen grunn til å pakke ned ullundertøy og skiene enda altså! ; )

Ha en flott søndag, og kos deg med noe varmt i koppen! Nå blir det kakao her! : )
5 kommentarer:

 1. Her går det unna, skjønner jeg;) Flotte ting du lager.
  Jeg driver med for mange ting for tida, så noe blir smått om senn ferdig...
  Ha ei flott uke og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei.Tusen takk for tippset.Det har jeg ikke tenk å se efter garn på Finn.no.Det må prøves.Nydelig tøfler og lue.Du er kjempe flink.Ønsker deg en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Finn er genialt, utrolig hva man finner der.:-) Heldige du..:-) blir spennende å se hva du skal finne på nå.:-) lager jo så mye fint.:-) Kos deg.:-) Gry

  SvarSlett
 4. For eit kupp! No blir det eit ras av bloggarar som søker etter garn på Finn ;o) Sjekka ut nettbutikken, har faktisk kikka på tinga dine på Epla tidligare. Kjempefine ting du lagar!

  SvarSlett
 5. Så mye lekkert du har laget .. skikkelig produktiv .. likte veldig godt de luene med matchende tøfler .. herlig :o)

  Ha en super tirsdag - klem!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥