10.01.2010

Heklet hjertekjole og grytekluter i ulike varianter.

Måtte prøve meg på noe helt nytt, og det ble en hjertekjole til en liten prinsesse. Kjolen skal toves, men sånn ser altså den ferdige kjolen ut før toving:Jeg har brukt ullgarn og heklenål nr. 5. Mønsteret er egenkomponert. Nå venter toving, og i tillegg skal det syes i knapper til å feste stroppene i. Moro med noe nytt! Får bare håpe den passer mottakeren : )
Hjerter er så søtt på barneklær, spesielt når de blir tovet.Kjolen fikk til slutt en bølgekant nederst, som litt ekstra pynt. : )


Jeg har fått bestilling på grytekluter! Lenge siden sist jeg heklet det. Disse skal brukes til en utlodning, og jeg fikk frie tøyler både når det gjaldt farger og mønster, så da ble det litt av hvert. Kjekt å få slanka litt av bomullsgarnet jeg har liggende. Det er ikke så ofte det blir brukt.

Først ut, runde grytekluter:

 

Mønsteret til disse fant jeg hos Strikkepinner og andre pinner. Mye fint å finne der, så stikk innom der om du trenger inspirasjon! : )

Grytekluter med bølgemønster:


Mønsteret er egenkomponert.

Vaffelheklede grytekluter:Mønsteret til disse gryteklutene finner du hos Hobbyugla. Hun lager MASSE fint, og jeg kikker ofte innom henne for litt inspirasjon og tips. : )

Disse produktene er nr. 7, 8, 9 og 10 i år. Holder du tellinga på dine produkter? Spennede å se hvor mange produkter det blir til slutt. : )

I morgen er det på tide å få ut julepynten! Det skal bli deilig å få frem de vanlige tingene igjen. Vi er snart halvveis i januar allerede! Her er det skikkelig vinter for en gangs skyld, deilig! : )

Ønsker deg ei fortsatt flott helg! : )7 kommentarer:

 1. Hei!Så koselig at du vil være med på give away hos meg! Utrolig mye fint du lager!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei.Kjempe fin kjole.Aldrig sett og hørt om heklet og tovet.Kjempe fint.Fine grytekluter.Ønsker deg en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Jøje meg for en produksjon! Kjempefin!
  Vi må få se kjolen ferdig tovet også!
  God søndag videre og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Nydelig kjole, flink du er:)
  Kosleig at du vil være med på give awayen min:)
  ønsker deg en fin søndag og kommende uke:)
  klem

  SvarSlett
 5. dette var en kjempefin blogg,så masse flott du lager!Skulle veldig ønske jeg kunne hekle sekv,men det har jeg aldri lært meg!
  Gleder med til å titte innom bloggen din igjen,og gleder meg til å se hvordan kjolen blir tovet!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 6. Så fin kjolen ble, men gleder meg til å se hvordan den blir når du har tovet den! Gryteklutene er også veldig fine :-)

  Ha en fin søndagskveld :-)

  SvarSlett
 7. Så fin kjole .. håper vi får se den ferdig tovet også .. :o)

  Mange fine grytekluter har du laget også. Går unna for unna .. artig å være så dyktig med hendene :o) Kjenner jeg er bittelitt misunnelig ja .. :o)

  Ha en flott tirsdag - klem fra meg!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥