06.11.2009

Helg- atsjoooo!Endelig helg, MEN kjedelig når den starter med feber og passing av sofaen hele dagen! Håper ikke det er svineriet som har tatt meg. Jeg klarer både å blogge og hekle, og jeg har ikke begynt å grynte enda. Er det et bra tegn mon tro??

Ønsker alle ei frisk helg!
Atsjo! : )
7 kommentarer:

 1. Hei, og takk for hyggelig hilsen. Ikke kjekt å være syk,har selv vært det i 14 dager nå. God bedring og god helg. Klem.

  SvarSlett
 2. Du kan ha fått det samme som meg, i så fall er jeg redd du blir verre.. Pass på deg selv og legg deg under pleddet. Klemmings;)

  SvarSlett
 3. Hei.Den synes jeg var virkelig tøff.Bra att du har galgenhumor opp i all dårligheten.Søt gris...Ønsker deg virkelig go bedring bli frisk snart.Kos deg under pledde med heklingen.Masse klemmer fra Bodil..

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min!
  Jeg sitter her og beundrer heklearbeidet ditt! Du er superflink!
  Håper inderlig at du ikke har fått den fæle svineinfluensaen. Jeg driver og dynker elevene mine i sprit hele dagen, og bare en av dem har fått bekreftet svin. Men jeg er redd for at det er starten, og at "pesten" har nådd oss...

  Masse god bedring til deg!
  Klem :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelig kommentar! Så kjekt å finne en ny blogg! Du er virkelig kreativ og flink! Jeg liker også å strikke og hekle. Så deilig å synke ned i sofakroken om kvelden med et arbeid mellom fingrene:o))
  Ja, jeg selger bilder til tider. Akkurat nå lager jeg bilder til en salgsutstilling i desember. Frem til det blir det nok litt kjør:o) Kan ta oppdrag om du ikke har det så travelt. Send meg en mail ( adr. i bloggen min) om det er aktuelt, så kan vi evt. avtale nærmere:o))
  Ønsker deg god bedring og håper det ikke er grisesjuka du har fått i hus!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 6. Hei, og takk for koselig besøk på bloggen min!!

  Krysser fingrene for at det ikke er griseriet du har fått i hus. Har selv - bank i bordet - holdt meg frisk... Herlig bilde da!!!

  God bedring og god helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. Heisann:)
  Snopeskålen kjøpte jeg på Tilbords. Men vet at de har den på Ting også....kanskje de har flere sorter å velge mellom der..(?)
  God bedring! Håper du blir frisk igjen fort:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥