04.11.2009

TØFLER I NY VERSJON OG MONSTERSJOKOLADEKAKE!

NÅ er det snart på tide å hekle noe annet enn tøfler! Den siste tiden har det blitt mange par, men nå begynner jeg å bli litt lei kjenner jeg. Kanskje derfor jeg følte behov for en ny versjon av den gamle oppskriften!

I stedet for å hekle hempe og blomst, har jeg heklet en bølgekant/ picotkant rundt. Det ble ganske søtt synes jeg, og tøffelen går lenger opp mot ankelen, og varmer enda mer. : )

Dette ble resultatet:


Ett par i rødt og ett i blått. Jeg har enda noen bestillinger å gjøre ferdig, men så er det tøffelpause- om ikke flere bestillinger kommer dumpende.

SÅ til monstersjokoladekaken. Monster fordi den ble GEDIGEN! Oppskriften er egentlig til en langpanne, men fant plutselig ut jeg skulle prøve den i RUND form i stedet. Den bli gigasvær, med sprekker her og der og ganske så tung når glasuren kom på. Planen var å ta den med på jobb, men det dropper jeg. Den ser nemlig mer ut som en ball med sprekker enn en kake, så jeg får gjemme den i fryseren. Den smakte iallefall godt, og her kan dere se et utsnitt fra den mest presentable delen:Oppskriften finner dere i innlegg under matoppskrift. Men HUSK- den er beregnet til langpanne : )

Nå gleder jeg meg FAKTISK til snø! Det ligner ikke meg, men nå er jeg lei av at det er mørkt, grått og trist- jeg vil ha det lyst og hvitt! Tror ikke det er lenge før mine drømmer går i oppfyllelse! : )

Ha en flott slutt på uka alle dere flotte bloggere!

Her kommer en liten humoristisk nattahilsen:( Klikk på tegneseriestripa, så blir den større)

Må nesten vise det siste bekreftelsesordet jeg måtte taste inn:
Hehe, lest på min sørlandsdialekt, synes jeg dette var i drøyeste laget, på grensen til uanstendig faktisk! ; P
3 kommentarer:

 1. Ja, slutten av innlegget hadde en viss undertone:D
  Tøflene ble flotte, nesten finere slik;)
  Kaka smakte sikkert fortreffelig:D
  Jeg har fått influensa og har en stålrøst som kan skremme fanden på flat mark, som vi sier her oppe..
  Ha ei flott helg, fredag i morgen;) Klem;)

  SvarSlett
 2. He he... morsomt.
  Kaka var sikkert god, du kunne nok ha tatt den med på jobb. Den hadde garantert gått ned, selv om de kanskje hadde fått seg en liten latter med på kjøpet ;)
  De tøflene var jo bare sååå søte.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 3. Hei.Kjempe fine og søte tøfler.Du er kjempe flink.Den sjokoladekaka så virkelig go ut.Nam Nam...Har ikke sakt nei til ett stykke til kaffen min.Ha en riktig fin Torsdagskveld.Bodil

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥