07.11.2009

HURRA- idag ble jeg tante igjen! Og litt hekla dukkeklær.


I dag ble jeg tante til lille Frida! Veldig koselig med nytt tantebarn og veldig glad for å høre at alt var gått bra. Nå gleder jeg meg til å se den lille tulla, som dessverre bor ca. 50 mil unna. Jeg håper det ikke blir så lenge til!

Først må jeg bli frisk ihvertfall! Feberen sitter i enda og bihulene er ikke som de skal være, så jeg holder meg under pleddet fremdeles. Er glad for at jeg ORKER å hekle litt ihvertfall. Nå er dukkeklærne ferdige. Søte små plagg til dukka til et annet tantebarn. Her ser du de ferdige miniplaggene:Jakke og lue i en nydelige turkisfarge. Dukker kan ikke bare ha rosa heller! ; )
I mangel på dukkehodemodell, fikk en kurvboks gjøre nytten.
Knappene har et søtt blomstermønster.Mønsteret til dukkeklærne fikk jeg på en kopi, men de var hentet fra et Dropsblad.
Jeg synes mønsteret på både lue og jakke var kjempefint. Stavkanten som stikker opp på luen synes jeg var tøff, luen ble nesten litt eventyraktig. : )
Nå er det på HØY tid å gjøre ferdig babyteppet til lille Frida!
Det nærmer seg slutten på teppet, men litt gjenstår enda. På tide å avslutte et prosjekt før jeg begynner på neste.. ; )

GOD HELG alle sammen! Håper dere holder dere friske! : )4 kommentarer:

 1. Så flink du er. God helg til deg og:O)

  Siri Aa. Nodeland

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min! Så fine dukkeklær du har heklet, tenker tantebarnet ditt blir fornøyd med det antrekket:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer som tante og så fine ting du har heklet til henne! :-)

  SvarSlett
 4. Hei.Kjempe fine dukkeklær.Gratulerer så mye som tante.Regner med att det er ei søt tulle.De er så herlige de små.Kjempe fint baby teppe var så fint ett mønster.Ha en riktig fin Søndag og go bedring.Klem fra Bodil..

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥