27.09.2009

MAKEOVER!

Jeg har endelig fått tatt i bruk tilbudspakken jeg fikk fra Panduro. Den inneholdt blant annet maling, silkebånd og materialer til litt kortlaging. Alltid kjekt å ha noen kort liggende på lur til ulike anledninger : ) Malingen og silkebåndene ble brukt til å fikse litt på noen blomsterkurver som har stått gjemt i et skap i noen år nå.

Kurvene FØR:Kurvene ETTER:

Kurven har blitt malt lys og pyntet med silkebånd, og er blitt en kjekk oppbevaringsplass til ulike kort jeg har lagd. TIPS! Ikke kast bølgepappen som møbler osv. er pakket inn i, det er fint å bruke til kortlaging, som bakgrunn på motiver : )Pyntebåndene har nå fått sin egen plass, praktisk. Såpen som ligger på toppen gir alt en nydelig lukt, mmmmm! : )


Her er en sniktitt på mitt nye hekleprosjekt. Oldemorruter, men det skal ikke bli teppe denne gangen. ; ) Ferdig resultat kommer snart. Jeg bruker ullgarn til rutene. Jeg har fått kjøpt et merkelig garn denne gangen. Da jeg kjøpte det, så fargen mørk gammelrosa ut. I dagslys ser fargen rustrød ut, og på bildene ser den oransje ut. En farge, tre uttrykk, ikke verst!Nøste nyter kvelden i kroken sin, mens vinden og regnet herjer utenfor.

Ønsker alle ei fin uke! Jeg har høstferie og masse tid til å gjøre alt jeg har lyst til!3 kommentarer:

 1. Ser ut som sistemann har tatt ferie også;)
  Supre kurver, ble rålekre!
  Jeg får lyst til å gjøre alt mulig for tida, men må begrense meg.
  Spennende hekleprosjekt!
  Kos deg i ferien, to uker til på oss før kun 2 dager høstferie....klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Heissann! Makeover er gøy - kurvene ble jo kjempefint! Og du - jeg skulle så grådig lnske jeg kunne hekle - det blir jo bare sååå lekkert!

  Takk for hyggelig hilsen hos meg :-D Vi har skyvedørsgarderobe fra Elfa. Har vært veldig fornøyd med det. Vi har valg sotet speil - noe som jeg i grunn trodde kom til å bli harry - men jeg stolte på min bedre halvdel..hihi.. og det er faktisk veldig fint. Selve garderoben er va 2,25 m lang. Vi valgte to dører - men i utgangspunktet burde det vært tre. Fordi man får ett ca 40 cm langt "tomrom" - fordi dørene overlapper hverandre - og dermed kan jeg f.eks ikke ha uttrekkskurver der. (forstår du hva jeg mener??) Med tre dører blir det ikke slike tomrom. Det blir for oss litt knotete og komme bakom, men jeg har løst det, slik at lange kjoler kan henge der nå. På den ene siden har jeg 24 kurver (2 rader med 12 kurver i hver) - og under 'opphenget' har jeg 2 rader med 4 kurver i hver - så det er rikelig med plass. OG det beste - det ser egentlig ikke så rotete ut ;-) Det må vel være det mest utfyllende svaret som er mulig å gi om en liten garderobe.. hihi :-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Heihei Hilde!
  Tusen tusen takk for luen! Skulle takket deg for lengst... Den var superflott og passet perfekt! Jeg liker de litt sånn baggy, må ikke være for stram rindt ørene;) Så denne var flott, og fargene likte jeg supergodt!
  I dag er den endelig i bloggen min, og selvfølgelig med link til deg:)

  Å, vet du, det er så gøy med makeover! Kurven ble bare skjønn!
  Jeg har litt sånn makeover på ting og tang, titt og ofte:)

  Ha en superfin kveld!
  Stor klem fra Chatrine:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥