15.09.2009

VI UNNSLAPP BORGERLIG KAOS, DE RØD- GRØNNE STYRER FORTSATT SKUTA MED STØ KURS!

Valget er over. Endelig, vil mange si, meg selv inkludert. Det som preget valgkampen i sluttfasen tror jeg kan beskrives med ett ord: REPETISJON. Men det er forståelig. De viktige politiske meningene til ulike partier og forskjellene dem imellom skal frem. Men veldig mange debatter har blitt veldig like. De samme argumentene går igjen, og de samme angrepene og forsvarstalene.
Nå er det godt at valget er over, og at politikerne går inn i en ny fase. Det blir spennende å følge utviklingen videre, både innen regjeringen og opposisjonen. Et mantra vi vil få høre i lang, lang, lang tid fremover fra Siv Jensen er: Som det største partiet på ikke- sosialistisk side, forventer vi å bli hørt, ha innvirkning, ha innflytelse osv. Allerede det siste døgnet har jeg hørt henne gjenta det samme i samtlige intervjuer jeg har sett bli gjort av henne. Hun får leve en stund på at de gjorde et godt valg, jeg er bare glad de ikke rakk helt til regjeringslokalene.
Journalistene er nå opptatt av hva som gikk feil for de borgerlige partiene og hvorfor de måtte gi tapt på målstreken. I intervjuer dukker stadig spørsmålene opp: Hva gikk feil i denne valgkampen? Hva kunne dere gjort annerledes? Hvorfor nådde dere ikke bedre frem?


Jeg tror at uansett hva de borgerlige politikerne hadde sagt og gjort i valgkampen, ville valgresultatet blitt akkurat det samme som nå. Velgerne stemmer på politikken til de ulike partiene, og med et ønske om hvilken regjering vi vil ha. Høyre og FrP går frem, men det holder ikke. Velgerne foretrekker rett og slett en rød-grønn politikk, fremfor det borgerlige kaoset. Det har å gjøre med hvilken retning man ønsker at samfunnet skal utvikle seg i. På bakgrunn av dette, hadde det ikke hatt noen betydning om de borgerlige hadde drevet en annerledes valgkamp, tror jeg. Jeg tror både politikerne og journalistene skal innse dette. Det er grunnleggende meninger og syn på samfunnsutviklingen som ligger bak dette valgresultatet.
Jeg gleder meg til å følge regjeringens arbeid videre. De har mange utfordringer og mange uløste oppgaver å ta tak i og det blir spennende å se veien videre og hvilke nye fjes som dukker opp som statsråder. Jeg er glad de rød- grønne skal bestemme samfunnsutviklingen fremover, med Jens som kaptein, HURRA!


57 kommentarer:

 1. Det borgelige hadde 49000 flere stemmer. Flesteparten av folket ønsker ikke den rødgrønne regjeringen. Det er godt vi har noen kronasjer igjen i oljefondet så det kan gå rundt med denne regjeringen også.

  SvarSlett
 2. Fytti hælvete! Det er svindel av demokratiet! De borgelige skulle vunnet! Kast den rødgrønne regjeringen så de ikke ødelegger enda mer. I 2008 sløste de vekk 600 milliarder på amerikanske bedrifter!

  SvarSlett
 3. Vi har en valgordning som fungerer på den måten, og det er jeg glad for! Om noen ønsker en forandring på den, bør de jo gjøre noe med det. Samme debatten dukket opp etter forrige stortingsvalg. Som svar til innlegg nr. 1 her.

  SvarSlett
 4. Ja, da blir det 4 år til da med løfter som blir brutt. Veier som aldri blir ferdige eller utbedret. Arveavgiften består, de høye skattene på lønn består, toppskatt på lærere og andre "lavtlønnede". Formueskatt på pensjonister som har spart og spinket lønn et langt liv. Flom av asylsøkere man ikke har kontroll på... Ja, det var flott at de blå ikke kom til makta...

  SvarSlett
 5. Enig med siste! Det er helt lattelig. Det er forresten lagen en kalkyle på hvor mange innvandrere det er i Norge innen 2013. Det er altså fastslott at det er ca 500 000 nå. 1/8 av befolkningen. Innen 2013 skal dette dobbles til 1 000 000. Dette er skammelig! Det er en grunn til at vi må betale så mye skatt når vi skal fø på disse også. Velferd meg midt i ræva. Dette kan virke feigt og usakelig, men jeg har bestemt meg for å flytte i 2013 hvis FRP ikke kommer opp, for jeg er en av de som har en grynder i magen og akter ikke å la skattesystemet ødelegge den drømmen. Orlando USA here i come!:)

  SvarSlett
 6. At de rød- grønne vant valget, vil ikke nødvendigvis si at vi får akkurat den samme politikken som før. De står ovenfor mange uløste oppgaver og mange ting i samfunnet vårt kan og må bli bedre, det er dette de nå skal gyve løs på. Så foreslår jeg at "motstanderne" til den rød- grønne politikken lar vinnerne sette i gang med en ny periode, før de begynner med innvendingene sine.

  SvarSlett
 7. vel du er nok glad for det, men halvparten av landet er uenig med deg der.
  sier ikke att det skal bli så mye bedre borgelig men synd dem røde ikke kan konsentere seg om ting som er dårlig i norge og ikke fungerer.
  det synes jeg er utrolig svakt

  SvarSlett
 8. Det lages kalkyler på veldig mange ting, og det er ikke noe man bør lese seg blind på. Innvandringstallene har sammenheng med det som skjer i verden rundt oss. De tallene kan beregnes på tidligere tall, men ingen vet hva fremtiden bringer. Økonomiske kriser, ulike kriger, klimakriser osv. vil være med å bestemme hvordan innvandringen ser ut fremover.

  SvarSlett
 9. Innvandrerne må sees på som enkeltmennesker, ikke bare som en gruppe. Mange innvandrere er idag en ressurs i samfunnet vårt. De utfører en viktig jobb, og de bidrar til samfunnsutvikling, betaler skatt og ønsker å integreres i samfunnet.

  Innvandrere som begår kriminelle handlinger er en utfordring i samfunnet vårt, og der må samtlige politikere brette opp ermene og finne felles løsninger.

  SvarSlett
 10. De rød-grønne kommer til å sende landet langt ned i grøften nå. At Finnmark skal ha like mange representanter som Oslo er jo latterlig. Håper landet overlever de neste 4 årene, for dette kommer til å gå til helvete

  SvarSlett
 11. Hehe, jeg tror de rød- grønne kommer til å føre landet til topps, i motsetning til FrP, som ville drukna oss alle.

  SvarSlett
 12. Det kommer de absolutt ikke til, det går bare en vei og det er rett vest og neden om! FRP kommer til å få en enda større oppgave å rette opp i neste periode. Sier bare en ting, når landet er satt opp slik at de med i lavtlønnede yrker + høylønnede yrker skal straffes er det noe galt med skatte systemet vårt. Det er sånn nå at de som er rikest slipper unna. De "normalt rike" betaler 58% av lønna si, mens de som tjener flere milliarder betaler 28% pga de bare tar ut overskuddet. Sier det det bare, hvem i hælvete vil jobbe når de bare sitter igjen med 42% av lønna si??!!! Og invandrere er et problem når de blir for mange. De rødgrønne har jo klart å gjøre det slik at Bin laden kan komme hit å få bo i en luksus bolig som nærmeste nabo til Mullakrekar! Huff åssen skal dette toget gå nå som skinnene løsner fra bakken?!

  SvarSlett
 13. Fy faen, borgerlig kaos meg i ræva! Det er de rødgrønne som har satt i stand et kaos som de sier de skal rydde opp uten å få det til, de holder masse og bryter mange av løftene sine. F.eks varm lunsj, hvor i helsike blir det av det i skolene? Og alle bassengene som skulle fylles, hvor blir det av det? Nei, FrP skulle helt klart ha vunnet, de hadde klart å rydda opp i de rødgrønnes rot selv om det dessverre vil ta en stund nå som de rødgrønne får styre i 4 år til!

  SvarSlett
 14. Nå må vi slite 4 nye år med de forbanna rødgrønne idiotene!!!! FAEN!!

  SvarSlett
 15. "Vi har en valgordning som fungerer på den måten, og det er jeg glad for!"

  Så du er "glad for" at vi ha en valgordning der man kan få flertallsmakt uten et flertall av stemmene. Ikke så veldig glad i demokrati du, altså?

  Ditt politiske ståsted blir således ingen overraskelse...

  SvarSlett
 16. Alle politikerne er klar over valgordningen, og deltar på de samme premissene. Om noen ønsker en annen ordning enn den vi har i dag, må de sette i gang å gjøre noe med. Litt sent å "skylde" på valgordningen i etterkant.

  SvarSlett
 17. Noen flere mantra vi vil få høre i lang, lang, lang tid fremover er:
  - Helsekøene øker i år igjen.
  - Flere mennesker havner på trygd.
  - Volden i Oslo øker på nytt.
  - Enda flere føler seg utrygge i sin egen by.
  - Vi "mister" enda flere asylsøkere uten identitet i storbyen.
  Osv...osv...

  SvarSlett
 18. Jeg tror du tar feil på samtlige av mantraene dine. Det vil tiden vise. Nå er en ny versjon av dagens regjering på gang, og mye kan skje.

  SvarSlett
 19. til anonym som snakket om skatteprosenter.
  tror du skal undersøke litt nøyere før du kommer med utsagn som det du kommer med, skatteprosentene dine er feil.
  driver selv bedrift og kan disse tallene alt for godt.
  skal ikke diskutere dette her, men om du vil komme med tall og annen informasjon kunne det vert greit å oppgi riktige opplysninger og ikke villede andre mennesker og provosere-
  det er personer som deg som gjør at man ikke kan tro alt man leser på nettet.

  SvarSlett
 20. Tåpelig kommentar at de som ikke synes det er greit at partier som har mindretall i stemmer får flertall av mandater må gjøre noe med det.

  Det er jo ikke så lett å gjøre noe med det når man ikke får flertall av mandater for andre gang, selv om man har flertall i befolkningen. Man har et system som AP vil tviholde på, fordi det favoriserer de røde. Det er velgere fra typiske "røde" områder som har en stemme som teller litt mer enn de andres. Om det derimot blir blåde områder etterhvert, ja da vil nok Jens og kompani sørge for en endring før valget.........

  SvarSlett
 21. Her kan du lese mer om bakgrunnen for valgordningen vi har idag:
  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2005/artikkel.php?artid=286176

  Lovendringer skjer stadig, og om mange nok mener at valgordningen bør gjøres noe med, så tror jeg ikke AP vil tviholde på ordningen som du mener.

  Dette skjedde også ved forrige valg, og om dette er en ordning de borgerlige er imot, må de snart sette i gang og prøve å forandre dagens ordning. Masse fokus på dette etter et valg, vitner om dårlige tapere som ikke har gjort jobben sin.

  SvarSlett
 22. Anonym sa: Det borgelige hadde 49000 flere stemmer. Flesteparten av folket ønsker ikke den rødgrønne regjeringen. Det er godt vi har noen kronasjer igjen i oljefondet så det kan gå rundt med denne regjeringen også.
  15 september, 2009

  Hvor skal frp hente pengene fra? De hadde tenkt å bruke mer penger enn de rødgrønne og samtidig senke skattene! Oljefondet berger alle norske regjeringer.

  SvarSlett
 23. Jeg gleder meg til å se hvordan det blir i norge etter 8 år, for da får en regjering godt tid til å forme landet.

  Jeg gleder meg til 4 nye rødgrønne år. 4 nye år med fokus på å skape et samfunn der forskjellene mellom de rike og de fattige ikke blir så store.

  SvarSlett
 24. Helt enig med deg! Vi trenger en regjering som jobber for fellesskapet, og det vil de rød- grønne fortsette med i 4 nye år, og jeg er sikker på vi vil få se resultatene av det. : )

  SvarSlett
 25. Norge er blitt et møkkaland fult av hjernedøde sauer. Tenk å være så dumme å stemme frem 4 nye år med mørkerød kommunisme blandet med masseinnvandring. Dere ødelegger landet vårt.

  Forresten mulla Krekar gratulerer så mye med 4 nye å på Tøyen. Kunne jeg godt tenkt meg å lære mer om hvordan dere skal ta over Norge når dere blir mange nok, så når starter det neste jihad-kurset?

  ( Jihad er den evige krig som islam påbyr muslimer å føre mot annerledes troende, til de alle er drept, har gått over til islam eller akseptert å være annenrangs rettsløse borgere under islamsk styre. Eller som Koranens vers 9:5 sier: Drep dem alle. )

  SvarSlett
 26. "Masse fokus på dette etter et valg, vitner om dårlige tapere som ikke har gjort jobben sin."

  Hehe, Dårlige tapere? de vant jo med 49070 stemmer da.....

  SvarSlett
 27. takk å lov at livet skal bli lett, jeg kan nå som 18 åring uten utdannelse hoppe ut av skolen og leve på trygd fra deres skatte penger, deilig å kunne nyte hele den lange dagen til å slappe av se på tv og gjøre det jeg vil. det beste ved dette er at jeg vil få penger for å leve livet.
  hvorfor skal noen trenge å jobbe? vi har jo oljepenger å betale folk med, ingen trenger å jobbe, oljepengene vil holde oss med trygd og hjulene skal få gå rundt av seg selv.
  takk å lov for at vi slipper å gå på skole og enda ha penger. :D
  Lenge leve brunt. :D

  SvarSlett
 28. De som danner regjering er vinnerne av valget. Valgordningen vår gjør at det hjelper ikke om de borgerlige har flere stemmer. Stemmene fra distriktene teller mer, og bra er det. Om de borgerlige ønsker å se på seg selv som vinnere av valget, om enn fremdeles i opposisjon, så gjerne for meg.

  Overdrivelser ser jeg er et mantra blant de borgerlige, som f. eks det siste innlegget. Det er fremdeles slik i velferdssamfunnet vårt, at du skal ha en grunn for å motta trygd eller sosialstønad. De som har ansvar for å behandle dette, har også ansvaret for å finne ut om noen har en reell grunn til å få hjelp. Klarer de ikke å utføre dette, gjør de simpelthen ikke jobben sin.

  Vi vil alltid ha noen utskudd som vil utnytte ordningene vi har. Samfunnssnyltere kalles de, og har ikke så mye respekt for hverken seg selv og sine muligheter, eller velferdssamfunnet og skattebetalerne som er med og driver velferdssamfunnet vårt.

  SvarSlett
 29. Jaja ikke så mye å gjøre nå, gjort er gjort og vi vil ha jenseman i 4 nye år. Kanskje det blir gjort en god jobb og vi borgerlige vil kanske ikke føle oss så snyt. det kan jo også forsette rett vest men krysser fingra. ps slik jeg skjøner det er det regjeringen som skal besteme om vilken Valgordningen vi bruker, og det er ap som er regjeringen så tror ikke de ville sakt ja til å endre på det vist de borgerlige hadde spørt.

  SvarSlett
 30. Her var det heftig debatt!! Vel overstått valg, sier nå jeg;)
  Trivelig at du blir med på min lille konkurranse;)
  Ha ei fortsatt fin uke og klem fra meg!

  SvarSlett
 31. Vel, folket har IKKE valgt en rødgrønn politikk. Med 13 000 flere stemmer på borgerlig har folket valgt noe ganske annet. Valgsystemet har derimot hjulpet de rødgrønne til seier. Her bør man være forsiktig med å klappe seg på magan.

  Vi får da en regjering som snakker om mer velferd når så mange går på feilaktige trygdeordninger. Her har vi ingen plan for hvordan det skal gå uten oljen, det er ingen backup vi skal leve av, vi investerer langt mer utenlads enn i fremtidig levevei for staten Norge her hjemme.

  Og FRP skulle drukne oss alle? Når 1/3 av landet er på pleiehjem eller trygd, oljepengene er brukt opp og vi har feilet å bygge noe annet å leve av, hva gjør vi da? Dette realiteten av de rødgrønnes politikk.

  SvarSlett
 32. Man bør av og til sikte litt nedover i systemene. Om mange går på feilaktige trygdeordninger, er det noen som har ansvaret for dette, nemlig de som møter folkene med de ulike behovene. Alle har en jobb å gjøre for at vi skal få et bedre samfunn å leve i, det nytter ikke alltid å se på regjeringen som roten til problemene vi ser i samfunnet.

  Du snakker om bruken av oljepenger: det er jo nettopp derfor de rød- grønne er forsiktige med bruken av oljepenger. Mye mer forsiktige enn f. eks FrP, som ville tatt knekken på oljefondet etter noen tiår. Det hjelper ikke å bygge opp landets infrastruktur, og samtidig bruke opp landets oppsparte midler.

  Landet bygges hver eneste dag, jeg kjenner meg ikke igjen i det svart- hvitt- bildet du tegner i det hele tatt.

  SvarSlett
 33. Jeg må bare le!!!!!!!!!!!

  Folket vil har borgelig, men systemet hindret folket å få sin vilje!

  Dessuten så er ikke skrekk-scenarioet ditt noe som kan sammenlignes med FrP politikk. Det er de rød grønne som kommer til å drukne oss. Lite kjøpskraft, lite privatisering, mer innvandring (og ett dårlig opplegg for integrering) vil føre til at vi øker folkemengden, men ikke har arbeidsplasser å tilby! Og veiene tar livet av folk allerede!!!

  jeg må bare le!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 34. 4 nye år med en regjering som tror vi kan leve av å spise gress og ta toget. Takk gud for at det ble en dreining mot høyre(sterkt AP og svakt SV). Da er det fremdeles håp om at det ikke kun blir skapt arbeid gjennom offentlig ansatte, trygdede og "verktøykassa". Så lenge de fortsetter å ansette stemmekveg(vekst i offentlig sektor) er det nok håp om 4 nye år i 2013 også. Med 800 000 ansatte i offentlig sektor(og gud vet hvor mange på trygd i dette landet) er de rødgrønne uansett rimelig sikre.

  SvarSlett
 35. De borgerlige hyler ut om valgordningen etter valget. Jeg foreslår at dere våkner litt før ved neste valg.

  Som Stoltenberg sier: De ulike regjeringsalternativene er ikke snakk om himmel eller helvete, slik enkelte vil fremstille det.

  De rød- grønne har absolutt en jobb å gjøre på mange områder, men de gjør det på en ansvarlig måte og til det beste for fellesskapet. Siv Jensen og co har godt av 4 nye år i opposisjon.

  SvarSlett
 36. Selv om de som ikke er rødgrønne fikk flere stemmer, er fortsatt de rødgrønne den største gruppa som er villige til å samarbeide. KRF og Venstre er sentrumspartier i likhet med SP, og tilhører ikke høyresida direkte. At de rødgrønne får fortsette er helt logisk.

  SvarSlett
 37. HAHAHAHAHAHHA!


  NORGE NORGE NORGE!

  SNART BLIR NI OCKSÅ ETT MÅNGKULTURELLT LAND SOM SVERIGE!

  ATT NI INTE LÄR ER AV ERAT GRANNLAND SVERIGE...

  SvarSlett
 38. Hehe, velkommen etter, vi er allerede et flerkulturelt land! Synes det er bra at vi som bor i privilegerte land i verden, kan hjelpe enkeltmennesker som ikke kan bo i hjemlandet sitt. Med det følger mange utfordringer, noe det må jobbes med kontinuerlig. Mange er heldigvis en ressurs i samfunnet vårt, noe jeg antar at er tilfelle også i Sverige.

  SvarSlett
 39. Norge har den beste levestandarden i verden og den laveste arbeidsledigheten i Europa. På tide å sparke regjeringen med andre ord? Ja, det var veldig logisk...

  SvarSlett
 40. Hva skal vi med Borgerlig når man allerede kan stole blindt på de rødgrønne? Forstår ikke at folk ikke har fått med seg dette!

  SvarSlett
 41. Folket kan da ikke forandre valgordningen! Trur du at vi kan det er du helt blåst i toppen.
  Når var siste gang folket fikk forandra på noe sånt da?svar:aldri.
  Sånne ting sitter de og styrer med selv, uten hjelp av oss thank you very much.

  Synd det var de rødgrønne som ble utnevnt til vinnere når det var vi borgerlige som vant valget.

  Lenge leve demokratiet! ....pff

  SvarSlett
 42. Debatten om valgordningen må starte et sted, ikke fordi at folket kan forandre lovene, me¨n fordi det er på den måten man skaper en debatt om saker!

  Jeg synes bare det er komisk at det skrikes opp om valgordningen like etter valget, når de borgerlige har innsett at det blir 4 nye år i oppoaisjon.

  Dagens valgordning har eksistert i snart 100 år, og de borgerlige har hatt mange muligheter til å gjøre noe med den. Men behovet har kanskje ikke vært gjeldende før de ble snytt for regjeringsmakt??? Da var det liksom på tide å protestere og skape debatt, skikkelig bra timing. Wake up and smell the roses!

  SvarSlett
 43. Jeg har 3 ganger blitt truet med kniv på jobben i løpet av de 4 siste årene. Alle av de var muslimske menn.
  Det har aldri skjedd med noen av de etniske norske som jobber der,selvom det og kan være krangler der
  Har også blitt truet til å kjøre vekk fra en parkeringsplass i sentrum fordi det var en irakisk gjeng der som ikke ville ha meg der,ganske så truende.
  Det er VELDIG fint at man ikke kan føle seg trygg i sitt eget hjemland. Hurra for vårt nye multikulturelle samfunn, der vi har en raskt økende muslimsk befolkningsvekst av rasistiske muslimer. De er faktisk mye mer rasister enn oss
  Det har aldri skjedd med noen av de etniske norske som jobber der,selvom det og kan være krangler der.
  Lett for slike politisk interreserte mennesker som dere og ikke se problemene, når dere ikke jobber med mennesker fra så ulike kulturer.

  Og hvis folk er så bekymret for velferden og framtiden,så bør de hvertfall stemme FRP

  SvarSlett
 44. hjelpe folk som ikke kan bo i landet sitt?
  Men faen, ta og våkn opp. 80 % av de som er her kommer ikke hit fordi de trenger det.
  da hadde de kanskje oppført seg som folk og ikke dratt på ferie til hjemlandet sitt?

  SvarSlett
 45. Du virker så ufattelig herlig naiv!

  Skulle ønske jeg hadde det slik jeg også.

  SvarSlett
 46. "Norge har den beste levestandarden i verden og den laveste arbeidsledigheten i Europa. På tide å sparke regjeringen med andre ord? Ja, det var veldig logisk..."

  Norge er landet med høyest antall uføre. På tide å sparke regjerningen? :)

  Hva er egentlig det logiske om at flest stemmer ikke er det gjeldende? Hvordan skal man få gjort om på dette? Hvis det er opp til regjeringen vil ikke dette skje, det vet dere andre også.

  Hvor mye koster det å avskaffe fattigdommen? Skal man gjøre det så vil oljefondet være tømt innen et par år.. Lykke til!

  SvarSlett
 47. Naiv? Tror det er mer naivt å tro at FrP skal redde landet. : )

  Angående innvandring. Forferdelige opplevelser en her har hatt i forhold til innvandrere. Kriminalitet begått av innvandrere må likevel ikke ødelegge synet på alle andre innvandrere, de som ikke begår kriminalitet. Straff og gjør mer med problemene angående kriminelle innvandrere. Ingen er tjent med at hele grupper blir straffet, og at dette skal resultere i at man vegrer seg for nye innvandrere.

  Kommunene har et ansvar for at innvandrerne integreres. Kanskje de har en jobb å gjøre? I valgkampen har vi sett eksempler på kommuner der integreringen er bra, og der fungerer mange innvandrere som en kjemperessurs for samfunnet.

  Vi har 336 000 uføre i dette landet. Et høyt tall i forhold til andre land. Men hvorfor i all verden skal regjeringen sparkes av den grunn? At vi har mange uføre er ikke noe nytt fenomen. Det har vært tilfelle også med andre regjeringer.

  Mange har et ansvar for det høye antallet uføre. Arbeidsgivere, de som utdeler trygdeytelser, leger og andre. De har en jobb å gjøre, og de har et ansvar for at de som trenger hjelp havner under riktig ytelse. Min mening er at man må sette større krav til trygdemottakere. Veldig mange kan bidra med en eller annen form for ytelse/ aktivitet i samfunnet. Dette er noe helseminister B.H Hansen snakket mye om i valgkampen. Så får vi se om tallene går ned etter hvert. Men problemene må tas ved roten, det hjelper lite å skyte på regjeringen ved hver minste utfordring i samfunnet.

  Skal man avskaffe fattigdom vil oljefondet være tømt innen et par år skrives det i siste innlegget.

  Vel, nå er vel ikke planen at pengesekken skal åpnes og penger deles ut. Dette handler også om å få trygdeordninger som fungerer, og ordninger som kan hjelpe de fattige å hjelpe seg selv.

  SvarSlett
 48. Jobber du som spåkone på si?
  Alle dere rødgrønne kan spå framtiden,det er jo fantastisk. men isteden på å bruke spåevnene til å spå hva som ville skjedd med FRP ved makten,kanskje dere kunne spådd hvordan man skal løse reelle problem her i Norge??

  SvarSlett
 49. Min far må vente 70 uker på en livsnødevendig operasjon. det ville sikkert vært mye værre med frp eller høyre.
  En ting er hvertfall sikkert,han lever ikke til neste valg, men det er kanskje meningen??

  SvarSlett
 50. Her var det mange FRP-folk gitt! For å være ærlig blir jeg skremt av formuleringen til enkelte, så mye sinne: Hvordan man klarer å dra kommunisme, jihad, Krekar og div stygge ord inn i en diskusjon slik som denne... Vitner om en mentalitet jeg ikke kjenner meg igjen i, og som jeg egentlig ikke ønsker å ha selv.

  Økonomisk sett ville jeg tjent gode penger på en borgerlig regjering. Men for mye fokus på "jeg, meg og mitt" mener jeg er galt. Denne generaliseringen av grupper mennesker og tanken om å styrke enkelte individer er noe som ikke tiltaler meg.

  Spurte tre personer som satt å ba om penger om hvem som stoppet oftest, de var enige i at det var: "De som har mindre enn gjennomsnittet"
  Selv om man har mye, betyr ikke det at man kan drite i folk rundt seg. Vi lever tross alt sammen.

  Jeg syns det er flott det er mange her som sitter på fasiten. For jeg vet med sikkerhet at jo mer jeg lærer, desto mer skjønner jeg at jeg ikke vet.

  Og til deg som stemte FRP: Gratulerer

  SvarSlett
 51. Hmm, kanskje Jens & CO klarer å fylle vann i skolebassengene denne gangen, som de lovde så fint forrige valgkamp. Jeg krysser fingrene, for jeg vet jo at det er en svært krevende og vanskelig oppgave. Derfor er det bra at de rødgrønne vant, for dette må man åpenbart bruke 8 år på, om ikke mer. :P

  Hehe, dere naive folk som har stemt på de rødgrønne, dere innser ikke at dere har blitt "rævkjørt" i 4 år med brutte løfter og rot nå? Men men, gjort er gjort, og dere vil åpenbart ha mer, så da er det bare å trekke ned buksa og bend over and get whats comin for ya i 4 nye år!...

  SvarSlett
 52. Jeg ser at du reagerer på at folk prater om valgordningen her Hilde. Jeg er forsåvidt enig med deg at det er patetisk å ta opp rett etter valget som viser at flest stemmer ikke nødvendigvis gir makt. Det som dog provoserer meg er at du faktisk mener at det er bra at stemmer i distriktene skal telle mer. Det er faktisk det samme som å si at vi som bor i byer er mindre verdt. Det ligner ikke hva de rødgrønne gikk til valg på og det har i alle fall ingenting med demokrati å gjøre. Husker godt det norske folks reaksjon når Bush vant over Gore med færre stemmer i USA. Hvordan er det mulig var det folk tenkte, men når alt kommer til alt så er vårt kjære fedreland ikke et fnugg bedre. Et stort paradoks for meg det der.

  SvarSlett
 53. HAHA, penger er den siste grunnen til å stemme frp.
  Men hvis du vil at landet ditt skal ha muslimsk flertall om 40 år så får du fortsatt ødelegge det med å stemme rødgrønt.
  Da blir det nok morro og være nordmann, og bli trakassert og banket opp jevnlig

  SvarSlett
 54. Du aner ikke hvor feil du tar. Borgerlig side fikk vesentlig flere stemmer enn rød grønt, men reglene er så elendige at det ikke nytter å stemme. jeg skal flytte utenlands.

  SvarSlett
 55. God tur Senialia:)

  SvarSlett
 56. du vil ikke bli savnet

  SvarSlett
 57. Det er altfor mange som har misvisende meninger om hva som er statens oppgaver i utgangspunktet. Drive solidaritet er ikke staten sin oppgave.

  - Helse
  - Utdanning
  - Økonomisk grunnlag

  Dette er staten sine oppgaver. De skal heller ikke bestemme, men legge til rette.

  De dere på rødgrønn side ikke skjønner er at vi vil faktisk kvitte oss med den prosentandelen av de 400.000 uføre som faktisk ikke er uføre, men bare godter seg fordi slik er systemet. Vi vil ha vekk kriminelle innvandrergjenger fordi det er faktisk de som står for brorparten av kriminaliteten i Norge. Det er kanskje vanskelig for dere rødstrømper å innse fordi dere vil være så fryktelig snille og greie, og gjerne føle dere litt bedre med å ta imot "krigsofre", men dette er harde fakta.

  Det hjelper heller ikke å spy på med årsverk på årsverk både i helsesektor og skole dersom kvaliteten fortsetter å være like elendig. Statlig styring fungerer ikke. Det har det aldri gjort, og kommer aldri til å gjøre. Naivt er ordet!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥