01.09.2009

TRINE GRUNG- EI DAME SOM IKKE LAR SEG PILLE PÅ NESEN!

Bloggen til Trine Grung går varm, etter at hun skrev et innlegg om sitt besøk i tv- programmet Studio FEM. Hun følte at hun ble dårlig behandlet og at programlederne var dårlig forberedt. Spørsmålene som ble stilt, var på feil grunnlag og uten å ha gjort god nok research.

Jammen er det bra programlederne får kritikk etter en sånn fadese!!! Programmet har ikke blitt sendt enda, såvidt jeg vet, men det må nok sees, selv om det etter all sannsynlighet er klippet sammen for å fremstille både programledere og gjester i et best mulig lys. Nå er nok det blitt enda viktigere, etter søkelyset det er blitt på denne saken.

Programmet Studio FEM har jeg sjelden sett på, men de få gangene jeg har vært innom, har jeg inntrykk av at det er en skokk med damer som pludrer, synser og sanser om viktige og mindre viktige tema uten nødvendigvis å ha så mye mer peiling på det de snakker om enn mannen i gata. Felles for programlederne er vel at de er glad i å prate og glad i oppmerksomhet. Seertallene har jeg ikke peiling på, men jeg kan tenke meg de ikke er skyhøye. Ikke alle ønsker å være flue på veggen i en syforening, noe programmet fremstår litt som, etter min mening.Det spesielle i denne saken er hvordan Trine Grung er blitt behandlet i ettertid. Både på bloggen hennes og i VG og Dagbladet kommer det frem at beklagelsene har strømmet inn, da også fra ledelsen på FEM og prosjektlederne på Studio FEM.


Jeg tenker det må være tegn på ekstrem dårlig ledelse når de legger seg flat og beklager, men samtidig har en programleder som gjør det helt motsatte på bloggen til Trine Grung. Bør ikke ledelsen gi noen instrukser om hvordan programlederne skal opptre etter en sånn fadese? Eller er det ok at ledelsen beklager, og at enkelte programledere kan fortsette med hetsingen sin? Programlederne underbygger jo fremdeles at innholdet i programmet var helt på sin plass og at dette ikke er noe å beklage, i motsetning til sin egen ledelse som både har snakket med Trine Grung og sendt henne blomster for den dårlige behandlingen hun ble offer for.

Enkelte mener at Trine Grung bør tåle såpass, hun som synser og sanser og sier akkurat det hun mener om blant annet kjendiser. Selvfølgelig bør hun tåle det, og det skriver hun selv at hun gjør. Men det er ikke det som er saken i dette tilfellet, og det er ikke det denne saken dreier seg om.
Saken er at hun var gjest i et tv- program der programlederne ikke var godt nok forberedt. Alle spørsmål og vinklinger i saker blir feil når de bygger på feilaktig informasjon. Programlederne hadde gjort dårlig research, og da bør de stå for det! De bør ha såpass respekt for gjestene sine, at de møter dem forberedt og med riktige opplysninger som bakgrunn for spørsmålene. FLAUT!!! Ledelsen bør gi noen føringer til programlederne som var med på denne sendingen, enkelte har nemlig ikke blitt stort bedre i etterkant, heller det motsatte.


Bildet er hentet fra http://www.trinegrung.no/

Jeg synes det er flott at Trine Grung sier ifra om den behandlingen hun ble offer for i denne tv- sendingen! Som gjest i et program har du lov å ha litt positive forventninger til både innholdet og programlederne. Når alt blir en eneste nedtur, er det flott at hun er klar på tilbakemeldingene om det.
Trine Grung er ei tøff dame- jeg er ikke alltid enig i det hun skriver- men det er heller ikke derfor hun har en blogg. Og det er opp til hver enkelt om de vil bruke tid på å lese den eller ikke. Jeg heier på Trine Grung, og håper sydamene i syforeningen Studio FEM har lært noe om å være forberedt til eget tv- program og om måten å behandle gjestene sine på.
Hva mener du om denne saken?
Hva synes du om Studio FEM og programlederne ( syforeningsdamene) ?7 kommentarer:

 1. Research om hva? Grung fører en sladrekjerring blogg. Thats it. Det er ikke særlig å researche. Dersom det medfører riktighet at Eli Hagen sa "du er sjalu for at vi sitter her og ikke du" så traff hun spikeren på huet.

  Trine Grung har slitt for å bli kjendis, og har gått grundig på ræva. Nå kommer hun frem i media hver gang hun plukker bråk med de som er større enn seg selv, får igjen og griner for det.

  SvarSlett
 2. Trine Grung skriver om mye annet enn synsing om kjendiser. Mange tror at det er kun det bloggen hennes dreier seg om, fordi det kun er de sakene som får oppmerksomhet i media. Men om du følger bloggen hennes, vil du oppdage at den dreier seg om mer enn det.

  Trine Grung skriver selv, i etterkant av programmet, at hun ikke har problemer med å stå for det hun skriver og bli konfrontert med det. Men når spørsmålene hun fikk, tydeligvis bygger på feilinformasjon og dårlig research er det denne gangen sydamene og produksjonen av Studio FEM som bør legge seg flate, og ikke Trine Grung.

  SvarSlett
 3. Jeg har kun kikket innom noen få ganger, og aldri lest annet enn drittslenging fra ei elitistisk og småbitter dame som ikke kom seg noen vei selv.

  Det jeg har lest i dag linket fra de store avisenes oppslag vitner nesten om Grungs personlig bloggvenninneflokk. Særs merkelige greier.

  SvarSlett
 4. Somsagt tror jeg ikke det er uten grunn at hun har mottatt beklagelser både fra ledelsen i FEM og produksjonen til StudioFEM.

  Her har nok Trine Grung avslørt programledernes manglende forberedelser til tv-programmet sitt, noe de bør gjøre noe med. Kanksje dette fører til at innholdet i programmet heves noe, det hadde vel ikke vært til skade for noen tenker jeg.

  SvarSlett
 5. Hvem faen er Trine Grung!!!????? Hva har denne velvokste damen tilført verden??? Gåtta banen!

  SvarSlett
 6. Vet dere hva? Dette syns jeg er bare trist. Folk er forskjellige og har meninger om så mangt. Akkurat nå syns jeg at måten man snakker til og hverandre, er utrolig lik slik skolejenter bruker,når noen stikker seg ut på en eller annen måte.

  Først om Trine;
  Trine burde, som alle andre, være klar over at en blogg er per def. en offentlig "dagbok", uansett hvor mye en anser den som privat. Man skriver for offentligheten og bør dermed kanskje veie sine ord i større grad enn hva du gjør til bestevenninna si. DET GJØR HENNE IKKE TIL FRITT VILT. Trine har beklaget. Hun har fått og måttet tatt konsekvensen av sine ord. Derfra syns jeg man bør la saken ligge. Sjalusibeskyldninger fra en voksen dame som Eli Hagen etterpå blir trist og dumt og viser at en virkelig ikke har gjort leksa si.

  Hvorfor ble Trine invitert? Var det planen å ta henne for denne saken? Det kan jeg ikke tro. Har de virkelig ikke tenkt lengre enn som så?
  Forøvrig; Trine Grung er seg selv! Hun har tilført verden to barn og sitt engasjement. Alle tilfører verden noe! Vær saklig!

  Personlig syns jeg at flere og flere forlanger aksept for en oppførsel hvor det målet å dukke andre, ta de eller drite dem ut, for så å le av dem. De krever retten til kalle dette humor og underholdning. Ler du ikke med dem, er du teit og skjønner ikke satire og ironi. Jeg ler ikke. Jeg gjenkjenner måten og mønsteret fra oppveksten. Jeg kaller det mobbing. Jeg er ikke imponert.

  SvarSlett
 7. SÅ herlig med folk som sier jeg har slitt for å bli kjendis! Hahahahaa...ja det er noe en blir skikkelig lykkelig av! Nei da hadde jeg vel trødd ned hver eneste røde løper i sikte, noe jeg aldri gjør. Da blir en "kjendis" da...og kjempelykkelig når dagen er omme.
  Jeg har nå bare jobbet i media som veldig mange andre og det har jeg gjort i mange mange år. 15 år på radio og 5 i tv....hvis du kaller det å strebe du over her, så må du vokse opp litt. Jeg kaller det å tjene til livets opphold med det du kan best.
  Radio er tingen....

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥