04.09.2009

VERONICA ORDERUD GJESTER TV- STUDIO IGJEN

Veronica Orderud gjestet ikveld "Fredag" på TV2. Det er ikke første gang hun viser seg på tv etter at dommen falt. Det er gått 10 år siden den gang, men enda er det fokus på saken med jevne mellomrom. Det siste året enda mer, etter at advokatene prøver å få gjenopptatt saken.Det har vært enormt mye søkelys på denne saken, også i ettertid. Jeg lurer på hvordan det er for de pårørende til de drepte å se de som er dømt på tv i beste sendetid? Det kan ikke være enkelt, og jeg antar at det vekker til live gamle, vonde følelser. Hva er grunnen til at mediene ønsker å intervjue henne gang på gang? Hvorfor vil de ha henne som gjest i tv- programmene sine? Kan ikke skjønne det skal tiltrekke seg så mange seere, Veronica Orderud har jo lite nytt å fortelle.

Hva er grunnen hennes for å stille opp på tv? Hun snakket idag om at noe av grunnen er at hun ønsker at folk skal få et annet og mer nyansert bilde av henne. Jeg vet ikke om det lar seg realisere. Hun er fremdeles dømt for medvirkning til drap på tre personer, og sitter fremdeles fengslet for ugjerningen. Hun kommer ikke med nye opplysninger, og er derfor fremdeles like skyldig nå som da hun ble dømt, slik jeg ser det.

Jeg tror de aller fleste har mer sympati med de pårørende og etterlatte i denne saken, enn de som er dømt for drapene. Det tror jeg fortsatt vil være tilfelle, uansett hvor mye medienes søkelys rettes mot de dømte i ettertid.


En eventuell gjenopptakelse av saken vil kanskje fremstille hendelsesforløpet og de dømte i et helt nytt lys, men det gjenstår å se. Frem til den tid får ikke Veronica Orderud eller de andre dømte min sympati.6 kommentarer:

 1. Samme spørsmål ble stilt henne sist
  Veronica Ordrud var på tv.Samme svar
  dermed intent nytt.Kan ikke skjønne
  hvorfor hun blir intervjuet i beste
  sendetid.

  JILL

  SvarSlett
 2. Har hatt en utrolig sær svigerfar en gang, riktig ille... Men jeg tok ikke livet av han for det da!! (kan ikke forestille meg at hennes var verre enn min!!)

  Brunkritt er kunsterkritt som brukes når en vil ha brune tegninger i steden for de svarte man får ved bruke kullstift. (kullstift er ikke egnet!) Myk blyant kan også brukes da! B6 er topp! ;)
  Min pensel er vel ikke den aller beste for den er av syntetbust, men den var kjøpt inn til akryl, og jeg orker ikke dra til byen så ofte for tiden. Tok den jeg hadde!
  Min heter Springer Pinsel nr 1.(syntetik)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke sett programmet, men kjenner folk som vet hvem hun er. Og alle mener det er hun som står bak! Men man kan kanskje ikke tro ALT man hører? ;)

  SvarSlett
 4. er så morro å lese om orderudsaken. vanlige folk som har det morro på andres bekostning.

  kjenner endel folk i torpedomiljøet. hadde folk visst sannheten om orderudsaken hadde de fått sjokk.

  håper de får saken gjenopptatt. slik at det får hundrevis av millioner i erstatning.

  SvarSlett
 5. Det er jo ikke så rart at mange mener noe om Orderud- saken, så mye omtale som den har fått i årevis. Men de færreste har det vel moro på dems bekostning?? Da har jeg isåfall gått glipp av noe...

  SvarSlett
 6. Bloggers innlegg viser hvor naive nordmenn er. Vis dere hadde satt dere litt inn i saken så hadde nok hver og en av dere skjønt at dette er et soleklart justismord uansett hvordan man vrir og vrenger på det. Disse menneskene er kun dømt på indisier ikke håndfaste bevis. Men når politiet har gjort en så forferdelig dårlig etterforskningsjobb og kanskje er litt flaue over at de ikke greide å få bedre bevis så måtte de vel til slutt bare tiltale de som kunne passe inn i en eller annen historie som de underholdt retten med under prosedyren. Det er vel egentlig nesten det eneste folk blir dømt på her i landet. Aktors historie og hvor godt den henger sammen. De er lite flinke til å komme med håndfaste beviser. Men retten er jo heller ikke objektiv. Du er dømt før du kommer inn i rettssalen og ivertfall dersom media har vært inne i bildet. Nei, jeg blir bare provosert når jeg ser innlegg som dette. Norge har ikke så høy rettssikerhet for borgerne sine som det de gir uttrykk for. Dersom noen av dere er i tvil så får dere begynne å følge noen saker i tingretten og lagmannsretten. Prat med de tiltalte, advokater og aktor. Se hvordan saken vinkles i media og i rettssalen. Kanskje dere våkner opp litt da. Frustrerende å se at mine landsmenn er så blåøyde.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥