23.08.2009

DEN GAMLE TØNNA ER BLITT NY!

Har glemt å vise bildene av tønna som er blitt ny. Jeg spraymalte og lakka den for en stund siden, og den er nå blitt en kjekk plass for blomster og lys! : )

Før:Etter:


Norgesglassene er pyntet med steiner og lys. Bare å sette på lokket når kvelden er over eller regnet kommer. Enkelt og greit, og dekorativt! : )

Det spirer og gror, og minner fortsatt litt om sommeren. Heldigvis!!! : )

4 kommentarer:

 1. Skikkelig dekorativt!! Takk for tipset med Norgesglassene, har jo noen av dem;) Nå skal de få et nytt liv! Ha en super kveld!

  SvarSlett
 2. Utrolig lekkert gamle ting kan bli med en ny liten dæsh med spraymaling, og denne tønna var jo bare kanonflott da.... Koselig å ta turen rundt i bloggen din, du er jommen meg kreativ med både det ene og det andre ser jeg, og du verden så flotte luer du hekler da..... tar du imot bestilling ;o) ha ei fin fin uke...

  SvarSlett
 3. Hei Hilde!
  Den tønna var kjempefin!!! Du er flink til få det til! Kanskje jeg også får noen kreative tips når jeg er innom siden din. Det hadde ikke skadet. Ha en fin uke! Beate

  SvarSlett
 4. Hei Beate!
  Takk for det! : ) Blir kreativ av å vandre rundt i denne bloggverdenen, moro. Ta en titt rundt på forskjellige sider, det er utrolig mye fint å se og lære : )

  Ha ei fin uke du også!

  Klem Hilde

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥