09.08.2009

SNEGLEKJØRERE, PARKERINGSBØTER OG HAGEARBEID

Et innlegg som fremdeles engasjerer fra min forrige blogg.
Mye på en gang, ser jeg av overskriften! Jaja
Dagens irritasjonsmomenter først, så er jeg ferdig med det! Det er mulig at lite søvn og nervøsitet før legebesøk er noe av grunnen til at lunta idag var litt kort.


Sneglekjørere


De ligger ca. 20 km ( minst!) under fartsgrensa hele tida, skaper masse køer og skumle forbikjøringer. De bremser plutselig uten grunn, noe som gjør at man må være lysvåken og parat hele tida. I tillegg må man beregne masse ekstra tid, når man f.eks har en legetime å rekke!!! Grrrr. Sneglekjørere skaper flere farlige situasjoner i trafikken enn råkjørere, tør jeg å påstå!


Mon tro om bilkøene blir mindre av dette???

http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=565963

Og noen sjåfører bør bli silt ut av trafikkbildet!

http://www.dagbladet.no/2009/08/09/nyheter/innenriks/berum/bil/7574509/
'
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=566121Parkeringsbøter

UTROLIG kjedelig å betale!!!! Jeg fikk selvfølgelig en bot idag, 500 kr, og det etter timen hos nevrologen var over. For en belønning!!! MEN jeg skal klage! Lov å prøve seg. Jeg hadde betalt avgift, men jeg stod på en parkeringsplass der det var ulovlig å stå parkert i mer enn 10 minutter. Hverken venninna mi eller jeg fikk det med oss. Grunnen til det var ganske enkel: Skiltet var langt bak parkeringsplassen, det var blandet inn mellom flere butikkskilter og det var høøøyt oppe. Jeg har ikke for vane å bevege blikket langt opp mot himmelen når jeg parkerer. I tillegg kunne jeg selvfølgelig betale for hvor lang tid jeg ønsket, som jeg gjorde. Det burde jo ikke være mulig, om det kun er lov å parkere i 10 minutter!!!


Nei, klageskjema skal sendes inn til gestapoene som renner ned gatene og har som mål å for dagen å dele ut flest mulig bøter. Det virker av og til som det er intensjonen iallefall.
I tillegg lurer jeg på hvorfor det alltid er så lang ventetid hos leger! Man stresser i vei, må jo være på tida i tilfelle de er i rute, men, neida. Hvorfor lærer de aldri å planlegge litt bedre? Eventuelt ta inn litt færre pasienter i løpet av en dag, så slipper folk å bruke masse tid på å vente. Men, det er vel ikke lov å klage. Har ventet ca. 4 mnd. på timen, og må vel bare smile og være fornøyd for å ha kommet inn til en spesialist! Man kan ikke forvente seg for mye i velferdsstaten vår heller! MYE som måtte ut idag gitt! Godt jeg kan få det ut på bloggen, så slipper det å gå ut over noen andre!For de som er interessert, gikk nevrologtimen bra! Jeg overlevde, og resultatene vil vise seg etter hvert. Jeg håper på det beste!Irritasjonsmomentene i løpet av dagen, ble pleiet med en lydbok og litt søvn. De siste timene har gått med til hagearbeid. Ingen fare, har ikke fått grønne fingre. Men av og til trengs det en liten innsats, og nå kommer det seg. Blir det solskinn imorra også, står oppussing av gamle møbler for tur. SPENNENDE! Bilder kommer!Ønsker de som svipper innom her en fabelaktig kveld, uten irritasjonsmomenter!1 kommentar:

  1. Det heter farts-grense-, ikke farts-veiledning. En vei som har fartsgrense på 80, har en maks lovlig fart en kan kjøre på 80 kmt. Dette betyr ikke at en skal kjøre i 80, bare at en kan kjøre i 80 om forholdene og dine kjøreegenskaper tillater det.
    Det er personen som irriterer seg, og skaper farlige forbikjøringer, eller ikek følger med, og kjører i bilen som bremser forran seg, som skaper ulykkene.
    Du får nok heller ikek medhold i klagen din, du feilparkerte, og da får du også betale.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥