13.08.2009

JOHN ARNE RIISE- STÅR OPPREIST SELV I STERK MOTVIND!!

Jeg har overhodet ingen peiling på fotball, men en mann jeg får mer og mer respekt for er John Arne Riise. Han har opplevd enormt mye motgang, blitt harsellert med og gjort narr av i media utallige ganger og han har blitt sviktet av folk som egentlig skulle stille opp og jobbe for ham. Nå har altså det sistnevnte resultert i en pågående rettssak.


Bilde fra abcnyheter.

Men John Arne Riise smiler og holder motet oppe. Han leverer på banen. Familien holder sammen, og det virker som han har endel mennesker som alltid er der og støtter ham, uansett hva stormene i media dreier seg om.

Jeg synes han har taklet veldig mye motgang og veldig mye kritikk fra mange kanter, på en måte som det står respekt av. Uansett hvor mange stormer han har å stri med på privatfronten, leverer han som fotballspiller, gang på gang. Imponerende!!! : ))Bilde fra abcnyheter.


6 kommentarer:

 1. Riise var god i denne kampen han. Men det hadde vært flott å slippe mer om den mannen i media for ei stund nå. Helt klart Norges største fotballklyse.

  SvarSlett
 2. Hei igjen Hilde.

  Så koselig at du vil kjøpe tavler da. Jeg ble i alle fall veldig fornøyd med mine, så det håper jeg du blir også:-)
  Kan du ikke sende meg en mail på maymarkussen@hotmail.com så kan vi avtale adresse og betaling. Ser på posten sine sider at portoen nok ligger på 145 kr.

  Klem

  SvarSlett
 3. Riise er rett og slett uspiselig som person. Uansett hva han gjør på fotball banen vil han alltid bli huska som ei klyse som sendte sjarmør sms til hele jente Norge. For ein dust.

  SvarSlett
 4. Hei og tusen takk for koselig hilsen inne hos meg! Jeg ser jo her at det er en anonym som har skrevet en sånn "hyggelig" hilsen her!!! Hmmmmm...... litt problemer eller?!?!?! Ja ja....
  Ja teppet er strikket.... jeg har såvidt startet med heklingen.. men jeg regner med at det blir noen prosjekter etterhvert.Vi får se hva dagene bringer :-) Ha en fin fin dag!

  SvarSlett
 5. Har verken noe imot eller for han, dessverre;) Men han var med på en god kamp igår da;) Kos deg videre!

  SvarSlett
 6. John Arne "jeg vil bli den nye Beckham" Riise er for dum til å la seg knekke av det som skjer rundt ham nå. Han skjønner det sikkert ikke.... Hele familien der er jo helt på tur.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar! Det setter jeg pris på! : )

Dersom du ikke har egen blogg, kan du velge kommenter som anonym, og skrive navnet ditt under innlegget.

Ha en fin dag!! ♥ ♥ ♥